Sabadell

ALBERT PUIGDOLLERS

MIGCAMPISTA DEL SABADELL

“És gratificant demostrar que pots competir a 2a A”

El de Granollers ha recuperat en els últims tres partits, de bons resultats, el seu lloc en l'onze titular

La bateria d'interiors que té l'equip l'animen a continuar treballant

Mai abans havia estat en un equip en què la competència fos així. Això fa que qualsevol moment el vulguis aprofitar

Amb l'experiència i la normalitat d'un jugador que s'ha passat mitja vida corrent per camps de segona B, parla Albert Puigdollers (Granollers, 30-10-1980) conscient de l'oportunitat que té al davant en la categoria de plata. Gairebé 1.500 minuts en 22 partits, i en els últims tres ha recuperat el seu lloc en la titularitat tot i la ferotge competència. Pensa a allargar el seu moment al màxim i, si pot ser, també el curs proper.

Com s'ha trobat en l'equip amb tres titularitats just després de tres partits sense participar?

Content per tornar a jugar. Aquí tots respectem les decisions de l'entrenador, però tots volem posar el nostre gra de sorra. A més, han estat tres partits en què l'equip ha estat a un bon nivell i personalment també m'he notat bé.

A més, aquests darrers partits han estat d'aquells per gaudir-los, contra rivals de nivell...

Quan durant tota la vida, o gairebé tota, jugues a segona B, tens ganes de jugar aquesta mena de partits. I no només jugar-los, sinó que, a més, és molt gratificant demostrar que estem al nivell d'aquesta lliga. Tots esperàvem aquest moment per veure en quina realitat estem, que estem fent bé les coses i amb molt d'esforç podem continuar aquí.

Què ha canviat respecte a les titularitats que encadenava al principi i les que té ara.

L'inici de temporada va ser bo, crec que vaig estar a un bon nivell. Després, l'equip va passar la dinàmica dolenta de derrotes, no funcionava i s'havia de provar unes altres coses. Ara ens hem anat retrobant amb el nivell de l'inici de curs i estic molt content, perquè quan un té continuïtat és quan pot oferir el seu millor joc i també col·lectivament, és clar.

Com es porta tantíssima competència en el seu lloc?

Mai abans havia estat a cap equip en què la competència fos així. Qualsevol moment que tinguis l'has d'aprofitar. Això sí, tots ens respectem al màxim i quan ens toca jugar, intentem aprofitar el moment per tal d'ajudar l'equip des de la posició que sigui.

I a més, en un moment en què el Sabadell ha tornat a la victòria...

A l'inici, la il·lusió i la proposta que vam fer va sorprendre. La gent estava amb confiança i els jugadors van fer que de mica en mica es mantingués. Després, el fet que tinguéssim aquella incertesa que van provocar tants partits sense guanyar va fer repensar a tots una mica. Això sí, mai no vam perdre la idea inicial. L'equip l'ha mantingut i ens hem centrat més en aspectes defensius i d'intensitat i aquesta solidesa ha fet que recuperéssim l'alegria en el joc.

S'està començant ja a parlar de renovacions, ja hi ha hagut algun contacte entre vostè i el club?

Encara és aviat i de moment no n'hi ha hagut cap. La meva intenció és continuar, perquè estic molt content aquí i, per tant, esperarem notícies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)