Nàstic

Festes gallegues a Tarragona

Nàstic. El Deportivo va celebrar dimecres mig ascens amb la victòria al Nou Estadi i demà el Celta, que tindrà 3.000 aficionats a la grada i una ‘fan zone' amb activitats al centre de la ciutat, podria convertir-se en equip de primera si venç

Els al·licients en els partits del Nàstic, ara que ja està consumat el descens a segona B, el posen els rivals. Dimecres passat, el líder, el Deportivo, va quedar a un sol pas de l'ascens a primera divisió amb la victòria al Nou Estadi, i els jugadors i els més de 400 aficionats que hi havia a la graderia ho van celebrar amb eufòria. Demà es podria repetir la història a l'estadi tarragoní, i amb un altre equip gallec, el Celta. En cas de victòria, l'equip de Vigo podrà celebrar l'ascens matemàtic a primera divisió a una jornada per acabar la lliga si el Valladolid, amb el qual està empatat a punts amb el goal average a favor, perd a Alcorcón. La derrota, en canvi, podria complicar la vida als gallecs, i més si el Valladolid puntua. En l'última jornada, el Celta rep el Còrdova, que lluita per jugar la fase d'ascens a primera divisió, i el Valladolid, el Guadalajara, que no té res en joc. L'afició del Celta es farà notar més que la del Nàstic demà al Nou Estadi. S'esperen al voltant de 3.000 aficionats de l'equip de Vigo, alguns vinguts de Galícia i d'altres de penyes catalanes. Del Nàstic, no se n'esperen gaires més de 2.000. Al centre de Tarragona, a la plaça Verdaguer, el Nàstic instal·larà demà a partir de les 12 del migdia una fan zone amb activitats –menjar, beure, música, botiga amb productes dels dos equips...– per als aficionats del Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)