Sabadell

El mexicà Ulises Dávila, cedit pel Chelsea, setè reforç

Sabadell. És la segona cessió que rep el conjunt arlequinat per part dels ‘blues'. Ulises és un mig ofensiu que sol jugar de mitjapunta

El Sabadell continua reforçant la plantilla, i per segona vegada en aquesta temporada ho fa gràcies a la bona relació que manté amb el Chelsea. L'últim a arribar a la Nova Creu Alta cedit pels blues és Ulises Dávila. A diferència de Pírez –l'altre futbolista propietat del Chelsea que en principi només farà la pretemporada–, Dávila arriba cedit per un any amb l'objectiu que el futbolista mexicà agafi rodatge i experiència en una categoria prou competitiva com la segona divisió A.

Ulises Dávila té 21 anys i ocupa la posició de migcampista ofensiu, tot i que on es troba més còmode és a la mitja punta. Dávila es va formar a les categories inferiors del Chivas de Guadalajara, club en què va destacar en l'edat juvenil. Aquest fet li va permetre fer el salt a Europa l'estiu passat, quan el Chelsea es va fixar en ell. Amb el contracte firmat amb el club anglès, Dávila va ser cedit al Vitesse de la primera divisió holandesa. En aquesta primera experiència amb el futbol europeu el migcampista mexicà no ha disposat de gaires minuts i només ha jugat quatre partits amb el conjunt holandès.

On sí que ha tingut un paper destacat és amb la selecció sub-20 del seu país, Mèxic, combinat amb el qual va aconseguir un bon tercer lloc en el mundial de l'estiu passat disputat a Colòmbia.

S'incorpora avui

El jugador va arribar ahir a la nit a Sabadell i està previst que ja participi en les sessions d'entrenament d'avui. Amb Dávila, l'equip arlequinat incorpora un futbolista amb molta projecció i amb ressò internacional.

Ulises Dávila
Ulises Alejandro Dávila Plascencia Guadalajara (Mèxic) 13/04/1991 Alçada: 1,70 m. TRAJECTÒRIA
2009/11 Guadalajara (Mèxic)
2011/12 Vitesse (cedit pel Chelsea)
Mundial sub-20 2011 Mèxic

Les altres incorporacions

El Sabadell ha fet sis incorporacions més, a banda de la cessió durant la pretemporada de Pírez. La part més reforçada ha estat l'ofensiva, en què destaquen els fitxatges d'Aníbal, Gato i Collantes. A la zona de mitjos, l'equip ha fitxat Llorente, mentre que en la part defensiva Espasandín és l'única arribada. Nauzet intentarà fer-se un lloc a la porteria. A aquests sis fitxatges cal sumar-hi les cessions de Pírez i Dávila.

El porter Nauzet i el defensa Espasandín, presentats

La Nova Creu Alta va viure ahir al matí un altre capítol del degoteig de presentacions que està fent aquesta setmana. El porter Nauzet Pérez i el lateral Víctor Espasandín es van vestir amb la samarreta arlequinada i van fer les primeres declaracions com a jugadors del Sabadell. Abans, però, el president, Joan Soteras, els va donar la benvinguda. “Espasandín i Nauzet són dues peces importants per al nou projecte. Els demano implicació amb el club”, va declarar el dirigent sabadellenc. Pel que fa als jugadors, el porter Nauzet va explicar que espera jugar moltes temporades a Sabadell, després del seu pas per molts equips diversos en les últimes campanyes: “M'he quedat poc temps a la majoria d'equips en què he estat. Espero que aquí sigui diferent.” L'exporter del Mirandés intentarà fer-se un lloc davant de De Navas: “Vinc a treballar i a intentar convèncer l'entrenador per jugar. Ell decidirà si jugo jo o De Navas”, va destacar. Espasandín, per la seva banda, va elogiar el sistema de joc de Lluís Carreras: “El Sabadell intenta un estil de joc de combinació al qual estic acostumat. Crec que m'hi trobaré còmode jugant.” Abans de la presentació, tots dos ja van entrenar amb l'equip en el segon entrenament de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)