Sabadell

Nabil Baha persegueix una segona oportunitat

Sabadell. Després de consensuar amb el club que esgotaria el seu contracte, el davanter s'enfronta al repte de tornar a demostrar a afició i cos tècnic que pot ser titular

L'estiu passat Nabil Baha va arribar a Sabadell com una de les grans estrelles i va acabar sent la decepció de la temporada. Davant una fluixa competència amb Florian – lluitador però amb falta de gol– el francomarroquí no va ser capaç de rendir amb regularitat i va acabar el curs amb 5 gols, un menys que Flo i que l'extrem Aarón Bueno. Tot plegat, juntament a la seva aparent apatia, el va arribar a deixar fora d'algunes convocatòries i va fer que Carreras acabés jugant amb un fals nou, Adrián Luna, durant part del final de temporada. Aquest cúmul de circumstàncies van fer que al juny el club es plantegés la rescissió del seu contracte que acaba el juny del 2013. “A Nabil li vam donar diverses alternatives perquè li quedava un any i tots som conscients que la seva temporada no va ser bona”, va manifestar Lluís Carreras divendres passat. “Al final hem acordat tots que continuï un any més aquí. Per tant, serà tractat com un més”, va afegir el tècnic.

A Baha se li presenta un repte dificilíssim. Ha de tornar a recuperar la confiança en ell mateix i també la del cos tècnic i l'afició. Una afició que, això sí, ja l'ha perdonat rebent-lo amb aplaudiments a la presentació de l'equip de la setmana passada quan mesos abans havia estat xiulat.

Competència

Té armes al seu favor per sortir victoriós d'aquesta batalla perquè és un jugador que entén perfectament les prestacions que pot donar en el sistema de Lluís Carreras en comparació als nous davanters que han arribat al club.

I és que l'escomesa a la qual s'enfronta tindrà una complicació afegida perquè en un principi parteix com a tercer davanter. “L'exigència a Baha serà la mateixa que durant la temporada passada”, va afirmar el tècnic. Però el francomarroquí haurà de lluitar amb una competència ferotge al davant ja que és la zona en què els arlequinats s'han reforçat més. Aníbal i Ulises Dàvila són els cridats a ocupar un lloc que l'any passat va donar molts maldecaps. “Analitzant el curs anterior, ens va faltar encert de cara a porteria”, reconeixia Carreras.

De moment, Baha ha arribat a la pretemporada en bona forma, al contrari que el curs passat. Cal veure com evoluciona, perquè club i afició ja l'han perdonat. Ara, tot sembla que depèn d'ell.

L'exigència a Baha serà la mateixa que durant la temporada passada. No té perquè canviar
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Al final hem acordat, consensuant-ho entre tots, que continuï un any més aquí. Per tant, serà tractat com un més
A Nabil li vam donar diverses alternatives perquè li quedava un any i tots som conscients que la seva temporada no va ser bona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)