Sabadell

Jhon Pírez no passa el tall i se'n torna a Londres

Sabadell. L'uruguaià que estava a prova no està recuperat dels problemes al tendó de la ròtula i el Sabadell descarta la seva cessió

El Sabadell no sap si es perd un gran jugador o una decepció. Jhon Pírez se'n torna cap a Londres amb el Chelsea després d'un període de prova infructuós per a les dues parts, ja que ni el Sabadell ha tingut temps d'avaluar-lo ni ell de demostrar res al terreny de joc. La raó: una lesió en un genoll que des del primer dia no li ha permès rendir en condicions.

L'exigència dels primers entrenaments, tan físics, han provocat que Pírez només s'hagi pogut entrenar intermitentment a les ordres de Lluís Carreras i els altres membres del cos tècnic. El doctor del club, Jorge Ramírez, amb la supervisió de Ramón Cugat i també del doctor Paco Biosca (Chelsea), han determinat que el jugador no pot aguantar les exigències del futbol de competició per culpa d'unes molèsties en un genoll. Amb els resultats de les diverses proves que se li han fet, el jugador retorna cap a Londres amb l'equip que el té en propietat, el Chelsea, on en principi s'ha de recuperar d'aquesta lesió.

Operació

I és que Pírez va ser operat d'un trencament del tendó de la ròtula que el va tenir fora de combat tota la temporada passada. Sembla, doncs, que el jugador no està recuperat d'aquesta lesió que es va fer en un entrenament amb la selecció sub-20 el maig del 2011 i que li va impedir jugar el mundial.

L'equip arriba a Mas Solà

La plantilla i el cos tècnic van arribar ahir al Mas Solà (Santa Coloma de Farners), on faran una estada tota aquesta setmana. Durant aquests dies es duran a terme també les presentacions dels dos nous fitxatges, Tortolero i Moha, que es faran la fotografia amb la samarreta arlequinada dimecres abans del primer partit amistós contra el Llagostera, a Palafrugell (19.00 h i entrades entre 5 i 10 euros). El dissabte hi haurà un altre partit, contra el Palamós, al municipal (18.30 h) i tres dies després n'hi ha previst un altre contra l'Escala (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)