Sabadell

Falten 700.000 euros

Sabadell. El club confirma que els inversors japonesos han comprat en aquesta tercera fase accions per valor d'1,8 milions d'euros i són els màxims accionistes, tot i que encara en queden per cobrir

Ahir va acabar la tercera i última fase de l'ampliació de capital que el Consell Superior d'Esports va establir en 3,5 milions d'euros. El Sabadell no ha pogut reunir tot el capital social, encara que disposa d'una gran part d'aquest capital gràcies a l'aportació d'un grup d'empresaris japonesos que la setmana passada van fer efectiva la compra d'accions per valor d'1,8 milions d'euros. Aquest paquet d'accions, sumat als 616.000 euros que van obtenir en la segona fase, suposa justament un 51% dels 4,8 milions d'euros que està establert que el Sabadell acabi tenint de capital social.

Què passa ara?

Falten 700.000 euros per completar tota l'ampliació de capital, però a Sabadell hi ha tranquil·litat. En primer lloc, pels acords que poden arribar amb el Consell Superior d'Esports, que permetrien competir l'any vinent a segona divisió. A favor seu, el conjunt arlequinat juga amb el fet que no té cap deute amb l'AFE i que des dels últims anys ha estat al corrent dels pagaments. En cas d'extrema necessitat, fins i tot els màxims accionistes estarien disposats a completar una part del capital que falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)