Sabadell

Empat i no gaire més

Amistós. El Sabadell –que en dos partits encara no ha guanyat– i el Llagostera –que ahir es va estrenar– van empatar sense gols en un matx amb ritme però amb escasses ocasions de gol

sabadell0


llagostera0


Continua la preparació del Sabadell i continua la sequera en aquesta pretemporada per al conjunt arlequinat, que no guanya mentre acumula sessions dobles i físiques durant la setmana d'entrenaments. El conjunt arlequinat no va passar de l'empat sense gols contra un Llagostera que tot just va jugar el primer partit de la pretemporada. Bones sensacions per al conjunt gironí, que a més, va inquietar la porteria de Nauzet i De Navas amb la suficient intensitat com per haver pogut guanyar el partit. Tot i això, l'ocasió més important la va tenir el davanter del Sabadell Manuel Gato.

De tota manera, els arlequinats van començar dominant en el primer quart d'hora de partit amb un Llagostera ordenat al darrere. El primer apropament, però, el van protagonitzar els d'Oriol Alsina amb un xut desequilibrat de Marc Sellarès que va sortir força desviat. A partir d'aquí, les forces es van igualar una mica més, tot i que el Sabadell va dominar el joc en tot moment i va tenir el gol a prop amb una doble ocasió de Fito. El migcampista del planter, que ahir va ser capità, no va encertar en les dues ocasions que va tenir, al contrari del matx contra el Sant Andreu, en què va ser el gran protagonista. A banda d'això, una altra doble ocasió de Sellarès que va fer lluir Nauzet va acabar amb una primera part força fluixa i sense ocasions de rellevància.

Gato, al pal

La segona part, tot al contrari, va començar amb més empenta sobretot per part vallesana. Després que Aumatell i Nico estiguessin a punt de batre De Navas, Gato va controlar una centrada de Collantes i va enviar la pilota al pal. El resultat continuava sense canviar mentre el partit guanyava en intensitat. Finalment, la falta de precisió en moltes jugades va deixar l'empat sense gols definitiu.

LLAGOSTERA: Moragón, Aimar, Artabe, Òscar Alvarez, Javi González, Tito, Joaquín, Pitu, Sellarès, Serramitja i Tarradellas. També van jugar Oliver, Blanchart, Baron, Pere Segarra, Cano, Masó, Granell, Alex Moreno, Pi, Aumatell i Nico. SABADELL: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Tortolero, Moha, Hèctor Simon, Llorente, Fito, Collantes, Ulises i Eneko. També van jugar De Navas, Espasandin, Antonio Hidalgo, Òscar Ramírez, Juvenal, Gato, Baha, Arnau i Dani Tortolero. ÀRBITRE: Rigau Garcia. T.G.: Als locals Javi González, Jordi Masó i Granell; cap als visitants. PÚBLIC: Unes 150 persones a l'estadi municipal Josep Pla de Palafrugell.

Tortolero i Moha, debuten i es presenten

Abans del partit en què tots dos van debutar de titulars, Moha i Tortolero van ser presentats com a jugadors del Sabadell en la mateixa concentració al Mas Solà. “Quan vaig saber de l'interès del Sabadell, vaig dir al meu representant que aquesta volia que fos la meva primera opció”, va reconèixer Dani Tortolero, que va recalcar la feina del Sabadell la temporada passada: “Estic molt il·lusionat d'unir-me a l'equip. L'any passat van fer una gran temporada i es va notar el treball.”

Moha, per la seva banda va dir que arriba al Sabadell amb la “màxima il·lusió”: “Valores que al Sabadell hi ha un bona feina al darrere, sobretot pel curs passat. Amb el futbol que va fer, al principi va enlluernar tot el futbol espanyol”, va afirmar el jugador santboià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)