Sabadell

Per Christian hi haurà lluita

Sabadell. El conjunt arlequinat té moltes esperances que el talentós migcampista ocupi l'última fitxa que li queda al Sabadell però el jugador vol esgotar les possibilitats de ser en el primer equip

El Sabadell està intensificant les negociacions amb l'Espanyol per obtenir la cessió del talentós mitjapunta Christian Alfonso. El jugador interessa, i molt, a la comissió esportiva arlequinada. Això sí, el jugador té la intenció de lluitar fins al final per estar en el primer equip de l'Espanyol. El conjunt blanc-i-blau encara està valorant si el migcampista acabarà jugant a les ordres de Pochettino, encara que té clar que, decideixi el que decideixi, ha de ser la millor opció perquè l'exjugador de l'Hospitalet continuï creixent com a futbolista.

Els arlequinats esperen tancar com més aviat millor una plantilla a la qual només li falta un jugador per assolir les 25 fitxes, després que Jhon Pírez no passés el període de prova per una lesió. En un principi, i si no hi ha cap novetat, de la setmana vinent no hauria de passar que l'Espanyol prengués una decisió sobre si Alfonso ha d'arribar a la Nova Creu Alta o no. La pretemporada ja ha començat fa dies i els arlequinats volen començar els entrenaments amb tots els efectius.

Polivalència

Al final del partit contra el Peralada, en què Christian va fer el segon gol del seu equip, el migcampista va manifestar la voluntat de fer-se un lloc a les ordres de Pochettino. I és que el jugador vol esgotar totes les possibilitats de quedar-se a primera divisió amb l'Espanyol, malgrat que un grapat d'equips han preguntat per ell. El Rayo Vallecano i el Mallorca han estat els que més interès han mostrat per incorporar-lo.

A la comissió esportiva arlequinada, formada per la direcció i el cos tècnic, li agrada molt el perfil d'aquest jugador, que pot actuar en les dues posicions d'interior i d'extrem, sobretot a cama canviada. “La plantilla està pràcticament tancada. Estem treballant en la incorporació d'algun jugador més, però en aquests casos depèn més de l'equip d'origen que no pas de nosaltres”, afirmava el director esportiu, Xavi Roca, en la presentació de Moha i Tortolero fa uns dies. “Ara mateix estem buscant un jugador de mig camp cap endavant”, afegia el mateix director esportiu, que va deixar entreveure que aquest jugador no seria Adrián Luna. L'uruguaià va demanar el retorn al conjunt arlequinat, però ara mateix la plantilla de Carreras –que veia de bon ull el retorn de Luna– no necessita un jugador del seu perfil. De moment, tot el desig se centra en Christian.

La plantilla està pràcticament tancada. Estem treballant en la incorporació d'algun jugador més que podria ser cedit
Busquem un jugador que jugui de mig camp cap endavant
Xavi Roca
Director esportiu del sabadell en la presentació de Moha i Tortolero

Si no, continuaran esperant

Amb 24 fitxes, el Sabadell es pot permetre el luxe d'esperar qualsevol ganga al final del termini de fitxatges. Si no sortís bé l'opció de Christian, els arlequinats tenen a la màniga algunes opcions més, però sense les urgències que els dóna tenir la plantilla pràcticament tancada. La temporada passada, Pablo Ruiz i Baha van arribar al final del mercat, quan quedava poc perquè acabés el termini i fa dos anys van arribar en les mateixes circumstàncies Juanjo i Cuenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)