Sabadell

Dilluns, primera visita

Sabadell. Una representació dels nous màxims accionistes arribaran dilluns a la Nova Creu Alta per visitar les instal·lacions i mantenir contacte directe amb l'actual junta gestora del club

Una representació del grup empresarial que ha comprat el 51% de les accions visitarà per primera vegada les instal·lacions del conjunt arlequinat i mantindrà una reunió amb Joan Soteras i la seva junta. Així mateix ho va confirmar ahir el club, que no ha volgut revelar encara l'origen d'aquests nous inversors per petició expressa.

En qualsevol cas, aquest capital ja està bolcat a les arques del conjunt arlequinat, que té gran part de l'ampliació de capital (el 9 d'agost tenen com a termini presentar tota la documentació). Passi el que passi amb aquests 2,5 milions que ha invertit el grup japonès, l'entitat arlequinada està tranquil·la perquè buscarà diverses fórmules per completar el capital que queda, si s'escau.

Horita Masato

Tot el contacte i la gestió feta fins ara entre aquest grup inversor japonès i la junta directiva ha estat a través de dues persones: l'exdirectiu (ho va ser en l'època de Rafel Arroyos) Domingo Lozano i Horita Masato, un japonès que coneix el futbol espanyol des de fa anys. Aquestes dues persones seran les que entraran en el consell gestor del club, actualment format per vuit persones i que s'ampliarà a deu.

Masato ja va estar involucrat amb el Cadis a començament de la primera dècada del segle XXI. Masato va contactar amb Antonio Mendoza, que va resultar ser un president fraudulent amb una empresa fantasma al darrere. Finalment, el japonès va retirar-li el seu suport i Mendoza es va aliar amb altres persones fins que va ser descobert, en una de les etapes més esperpèntiques de la història del Cadis.

On van els diners?

Tal com va informar el club, el capital social quedarà a les arques per fer futures inversions en patrimoni o altres i perquè serveixi d'aval per a les entitats bancàries, a més de solucionar alguns imprevistos. En cap cas, segons informen fonts del club, es té previst gastar més del que s'ingressa. I en cap cas aquesta inversió que ha fet el grup japonès té res a veure amb els fitxatges que està fent el conjunt arlequinat en la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)