Sabadell

El Sabadell s'estrena

Amistós. El conjunt de Lluís Carreras va guanyar amb solvència en la primera victòria de la pretemporada contra un Palamós que va aguantar fins al final disputant el control del matx

SABADELL3


PALAMÓS0


El Sabadell es va acomiadar de l'estada de pretemporada en terres gironines amb una victòria, la primera dels tres partits de pretemporada que ha jugat fins al moment. Ahir va superar amb claredat el Palamós, equip acabat d'ascendir a tercera divisió, que va fer oposició, ja que els arlequinats no van desencallar el matx fins al final. A més de les baixes d'Olmo i Lanzarote, l'entrenador arlequinat, Lluís Carreras, tampoc va poder comptar amb Juanjo i Arteaga, igual que va passar en l'anterior partit a Palafrugell, on el Sabadell va empatar a zero contra el Llagostera. Les dues importants peces al mig del camp arrosseguen molta càrrega d'entrenament i van tornar a descansar. Això va reduir la rotació en la medul·lar.

Malgrat tot, el Sabadell no ho va notar perquè va ser un partit on tots dos equips van voler tenir molt la possessió de la pilota, amb protagonisme per a l'equip de categoria superior. Les ocasions de gol van escassejar a totes dues bandes i pràcticament no va ser fins al gol de Llorente que cap dels dos equips va despertar (34'). El migcampista procedent del Vila-real B va inaugurar el marcador gràcies a una assistència de Manuel Gato definint bé a la sortida de Martí Bartrina.

La represa, calcada

Amb el mínim avantatge vallesà es va arribar a una segona meitat que va ser una fotocòpia de la primera. Tots dos equips continuaven volent tenir el control del matx, i els arlequinats van tenir un ensurt quan el Palamós, cap al minut 65, gairebé va empatar el partit gràcies a una molt bona ocasió de Venzal. L'exjugador del Santboià ara mateix està a prova amb el Palamós, tot i que està a punt de tancar el seu fitxatge, ja que és un migcampista amb experiència en la categoria.

Ja a les acaballes del partit, Pablo Ruiz va aprofitar una centrada de Collantes per eixamplar la distància, i Aníbal va acabar resolent una jugada embolicada per fer el tercer.

PALAMÓS: Martí Bartrina, Subi, Chicho, Txema, Sergi Garcia, Gálvez, Ritxi, Mercader, Romero, Nierga, Dani Fernández i Revert. També van jugar Bayona, Gerard, Cristian Venzal, David Cano i Ditillà. SABADELL: Nauzet, Òscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandin, Hèctor Simon, Llorente, Fito, Gato, Eneko i Baha. També van jugar De Navas, Hidalgo, Ulises, Juvenal, Pablo Ruiz, Arnau, Toni Lao, Collantes i Moha. GOLS: 0-1 (34') Llorente. 0-2 (81') Pablo Ruiz. 0-3 (92') Aníbal. ÀRBITRE: Zardain López. T.G.: Cap. PÚBLIC: 500 espectadors al Municipal de Palamós en el Trofeu Vila de Palamós.

Acaba l'estada a Santa Coloma de Farners

El Sabadell va posar punt final a l'estada de pretemporada al Mas Solà i continuarà preparant la temporada a Sabadell després d'una setmana a Santa Coloma de Farners. En el marc d'aquesta estada, el conjunt arlequinat ha disputat dos partits, que han acabat en empat (Llagostera, 0-0) i victòria (Palamós, 0-3). El proper partit serà també en terres gironines, contra L'Escala, dimecres que ve (18.30). Tres dies el separaran del partit que disputarà contra l'Hospitalet (18.30) a Sant Oleguer i una setmana de la presentació, contra l'Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)