Sabadell

Sabadell

La Creu Alta es renta la cara

Un any després de l'ascens, el Sabadell ja ha posat a punt el seu estadi complint amb el que li demanava la LFP

La Nova Creu Alta ha perdut capacitat amb els seients als gols i ara hi caben un màxim de 12.750 espectadors

Ja està tot gairebé a punt per què comenci la segona temporada del segle XXI a segona a Sabadell. Les reformes iniciades fa uns mesos i que obligaven el conjunt arlequinat a canviar part del seu estadi gairebé han acabat i, d'aquesta manera, es compleixen les exigències del futbol professional. Perquè la lliga obliga tots els equips de la competició a complir amb una sèrie de requisits pel que fa a la infraestructura. El Sabadell, que recentment ha complert amb les exigències del Consell Superior d'Esports, pel que fa a l'ampliació de capital, ara també complirà amb el que li demana la lliga després d'un agost mogut a l'estadi creualtenc.

I és que la lliga, això sí, deixa un any de marge per als clubs que acaben de pujar, i és per això que durant tot l'any passat, el Sabadell no tenia, amb la Nova Creu Alta, un estadi 100% adaptat a la lliga. El conjunt arlequinat ha hagut de posar seients a tota la graderia (en faltaven al gol nord i al gol sud) i torns a les portes per controlar informàticament l'assistència. Per altra banda, també han hagut de millorar tot el sistema de càmeres de seguretat així com la zona de banquetes i la sala antidopatge. A més a més, s'ha habilitat una zona mixta adequada per al bon funcionament dels mitjans de comunicació.

D'altra banda, l'aforament s'ha reduït. No es tenien dades exactes de la capacitat de la Nova Creu Alta, però es calculava que hi podrien entrar unes 15.000 persones abans de les obres. Amb els seients, ara hi caben 12.750 persones, en un estadi on als anys vuitanta i noranta es van registrar entrades d'entre 20.000 i 30.000 persones.

Preocupats per la gespa

Tot i la millora general de l'estadi, un dels elements fonamentals, la gespa, es troba ara mateix en un estat força dolent. I és que la superfície de la Nova Creu Alta ha estat atacada per un fong i presenta algunes clapes de sorra.

12.750
espectadors
és el màxim d'espectadors que hi caben.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)