Sabadell

La motivació del retorn

Sabadell. Dani Tortolero i Moha tornen demà a Montilivi, fins fa ben poc casa seva, amb l'objectiu de començar la nova etapa amb una victòria

Tortolero vaticina “un duel atractiu pel joc de toc dels dos equips”

D'entre els jugadors del Sabadell que demà saltaran a la gespa de Montilivi, n'hi haurà un parell que tindran una sensació especial: Tortolero i Moha. Tots dos, acostumats a calçar-se les botes al vestidor local, aquest cop ho hauran de fer al dels visitants. I és que aquest estiu han canviat la samarreta roig-i-blanca del Girona per l'arlequinada.

“Serà un partit diferent, sempre és especial retrobar-se amb excompanys i amics”, afirma Dani Tortolero, que abans d'aterrar a la Nova Creu Alta va militar tres anys al Girona (69 partits i 7 gols). Una etapa de la qual guarda “bons records” i que li permet preveure quin equip es trobaran demà: “Rubi és un entrenador que fa una molt bona feina. L'any passat, amb Salamero, vam acabar desprenent molt bones sensacions i crec que enguany el Girona continuarà en la mateixa línia: intentarà acaparar la possessió de la pilota i arribar a dalt combinant.”

Aquestes característiques, precisament, podrien descriure també l'estil del Sabadell. Tortolero ho admet i, per això, preveu un duel interessant, en què espera “obtenir el triomf, ja que això donaria confiança a l'equip per afrontar la temporada”.

Un bloc preparat

Dani Tortolero també relata l'estat en què el Sabadell arriba a l'inici de la lliga. El central explica que “el bloc està bé físicament i molt fort mentalment i de concentració”. D'altra banda, valora el canvi d'aires i es mostra encantat de recalar al Sabadell. “Hi estic molt a gust. S'ha fet un equip compensat, amb una plantilla àmplia i futbolistes de qualitat”, conclou el jugador arlequinat, de 30 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)