Sabadell

Bones vibracions davant l'exigència del favorit

Sabadell. L'equip arlequinat afronta amb confiança la visita del Vila-real, que serà especial per a Fernando Llorente. El mig vol obtenir el primer triomf del curs contra els seus excompanys

El sol fet d'iniciar una temporada ja és exigent. Cal recuperar el to físic i fer encaixar les noves peces a l'engranatge. Sobretot en casos com el del Sabadell, que ha viscut força canvis en el bloc aquest estiu. El llistó de l'exigència, a més, és encara un pèl més elevat per al quadre arlequinat en l'arrencada, ja que el calendari és dur. Dissabte, per exemple, els de Lluís Carreras tindran una prova de foc a la Nova Creu Alta, ja que reben el gran candidat a fer el salt a primera: un Vila-real que vol trigar menys de 365 dies a recuperar la categoria perduda.

L'enfrontament, a més, serà especial per al mig Fernando Llorente, que es retrobarà amb alguns dels seus companys la temporada passada al Vila-real B. “Tenia moltes ganes que arribés aquest duel i ha arribat molt aviat”, afirma el de Segòvia, que té “molts bons records dels tres anys a l'equip groc”. El jugador de 21 anys, que espera “aprofitar que el rival pot estar menys cohesionat perquè és l'inici de la temporada”, adverteix que la fita de sumar serà complicada, ja que el Vila-real “és un dels favorits per pujar a primera”, però diu que “en aquesta categoria no hi ha equips superiors”.

El migcampista arlequinat, a més, diu que coneixen bé els grocs –“sabem on li podem fer mal”– i preveu espectacle a la Nova Creu Alta: “Els dos equips intentem jugar combinant la pilota i és un partit atractiu.” Això sí, espera que l'estat de la gespa millori, tot i que creu que “si està malament afectarà igualment els dos blocs”.

D'altra banda, Llorente va relatar les seves sensacions des que ha arribat a Sabadell. “Ja coneixia el sistema de joc, m'afavoreix i m'hi sento còmode”, va dir el mig, que va parlar del partit contra el Girona: “L'equip va desprendre bones sensacions en un duel complicat.”

Ja coneixia el sistema de joc del Sabadell, m'afavoreix i, a més, m'hi sento molt còmode
Fernando Llorente
migcampista del sabadell
El Vila-real és un dels favorits, però en aquesta categoria no hi ha rivals superiors i sabem per on li podem fer mal

Un partit amb dos bons precedents

Tot i que el Sabadell ha rebut gairebé tots els equips de renom del futbol estatal, el Vila-real l'ha visitat poques vegades. Concretament dues. I és que els anys més brillants dels arlequinats han coincidit amb les temporades del Vila-real en categories més baixes –i a l'inrevés–. Val a dir, però, que tot i ser referents llunyans, els dos precedents són força optimistes, ja que el Sabadell sempre ha guanyat: 2-0 a segona divisió (curs 1992/93) i 4-0 a tercera (1975/76).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)