Sabadell

Atenció amb la trampa

Sabadell. Els arlequinats juguen avui contra un Guadalajara que acumula sis derrotes consecutives en partits oficials. Carreras, però, confia en la fam dels seus jugadors al vestidor

El Sabadell i el Guadalajara s'enfronten en el duel més desigual de la jornada. Dos equips amb tendències molt contraposades. El Guadalajara arriba a la Nova Creu Alta en una situació d'urgència perquè només ha aconseguit un empat –primera jornada– en els sis partits de lliga, i ara se les haurà amb un Sabadell molt sòlid. Els arlequinats encadenen quatre victòries seguides, a més, amb solidesa de cara a porteria, fet que li ha atorgat moltíssima confiança.

Tot i la situació tan favorable perquè el Sabadell no només pugui vèncer, sinó que ho faci amb solvència, Carreras no està preocupat pel que puguin sentir els seus jugadors en el si del vestidor. “No considero que aquest sigui un partit trampa, perquè coneixem el rival i sabem que ens crearà molts problemes”, va assenyalar el tècnic. Aníbal Zurdo, en la roda de premsa de dijous ja va advertir de com sortiria el conjunt alcarreño: “És un equip que físicament estarà molt bé i que ens vindrà a pressionar molt a dalt.” El davanter, a més a més, va recordar els problemes que va crear al Vila-real, un equip amb un perfil futbolístic similar.

Baixes

Lluís Carreras assegura que el seu equip no li faltarà fam per anar pel partit: “De vegades fins i tot he de frenar els jugadors, perquè sent divendres [per ahir] un entrenament de preparació, els jugadors hi van i no deixen d'anar-hi.” En el capítol de baixes, a la defensa, el cos tècnic no podrà disposar ni d'Abraham Paz ni de Pablo Ruiz. “Volem jugadors al 100% i l'Abraham arribava justet al partit. Si hagués estat una final l'haguéssim forçat, però no cal assumir riscos”, va dir Carreras, que ha convocat quatre defenses. S'espera, doncs que Toni Lao –ja va jugar contra el Madrid Castella– estigui a l'eix de la defensa al costat de Tortolero. En el capítol de baixes, continua apareixent Nabil Baha que ahir no es va entrenar amb els seus companys. Segons el comunicat mèdic del club, el jugador està “fent rehabilitació [...] per molèsties a la zona del soli i els bessons de la cama dreta”. El tècnic tampoc ha inclòs a la llista Fito, que cau per primera vegada d'una convocatòria, ni tampoc Llorente, que des del partit contra el Barça B no ha tornat a aparèixer.

Per part del Guadalajara, a més dels mals resultats obtinguts, la seva situació està agreujada pels problemes de lesions que està tenint el conjunt de Terrazas. A banda de Zazo, Álex García i Kepa, Álex Ortiz estarà dues setmanes de baixa per un cop a les costelles i Azkorra, la referència al davant, és dubte per una sobrecàrrega muscular. El mànager del Guadalajara, per tant, ha convocat dos joves del filial, Álvaro Baeza i Gonzalo. “És un equip que té més qualitat que l'any passat però que ha perdut certa determinació en comparació”, deixa Carreras referint-se a les baixes d'Aníbal i Ernesto.

Tinc ganes que es vegi recompensat el treball que fan els meus homes
Carlos Terrazas
tècnic del guadalajara
No he d'abaixar els fums a ningú del meu equip, fins i tot els he de frenar
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Segur que ens crearan problemes perquè estaran físicament molt bé
Aníbal Zurdo
DAVANTER DEL SABADELL

“El mal temps no condicionarà el joc”

La pluja intensa que es preveu que caigui demà a tot el país no deixarà precisament eixuta una Nova Creu Alta especialment sensible amb la gespa. Des del club diuen que hauria de caure un xàfec perquè el joc quedés afectat, i Lluís Carreras tampoc tem que passi res estrany. “La gespa està bé, així que és un tema que no em preocupa. I pel que fa als jugadors, els que tenen qualitat, els bons jugadors, la volen estigui mullat o no”, explicava el tècnic. I és que fonts del cos tècnic afirmen que fins i tot la pluja els pot anar bé. El fet que el terreny de joc sigui una mica més pesat i la gespa estigui ràpida podria afavorir l'estil de joc que fa ja tres temporades que aplica el conjunt de Carreras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)