Sabadell

Més pólvora i esperança

Sabadell. Collantes va debutar dissabte en la lliga després de passar-se dos mesos lesionat. Les expectatives sobre l'extrem andalús són molt altes i s'espera que sigui titular a l'esquerra

El rendiment que estan tenint els extrems en els primers partits de lliga està sent notable. Eneko i Lanzarote de titulars, amb els relleus de Gato i fins i tot Ulises Dàvila, que ja ha fet dos gols encara que jugant més centrat, conformen una de les plantilles d'extrems més dinàmiques de la lliga. Ara, a més, s'haurà de sumar a aquesta competència Juan Collantes, que va tornar dissabte passat contra el Guadalajara després d'haver-se passat gairebé dos mesos lesionat, des que es va fer mal en l'últim partit de pretemporada contra el Gavà. “La lesió no m'ha molestat gens i m'he trobat còmode, tot i que per com estava el camp i per la pluja ha estat un partit més de lluita i d'entrega que no pas de qualitat”, deia el jugador després de l'enfrontament.

I és que Collantes és considerat un dels fitxatges estrella d'un Sabadell que havia apostat fort per ell després d'un bon any, individualment, amb el Cartagena. De fet, el club el va fitxar per ser titular a la banda esquerra i, tot i que li haurà de disputar el lloc a Eneko, des de l'àrea tècnica confien que el jugador respondrà a les expectatives. Aquesta confiança per part del cos tècnic és fefaent, ja que en la primera convocatòria –“està al cent per cent”, deia Carreras– ja va disputar l'últim quart d'hora del matx. “He tornat amb moltes ganes de sentir un altre cop el fet de jugar, amb la intenció d'aportar el que pogués i sobretot content per la victòria”, afirmava el petit jugador.

Un prodigi físic

D'uns generosos 1,70 metres d'alçada i poc més de 70 quilos, d'ell destaca, sobretot a primera vista, la gran voluptuositat del tren inferior. Això li permet una gran arrencada, que combina amb una molt bona conducció de pilota. “Físicament, és un tot compacte, està molt musculat i té molta potència”, afirmen des de l'equip mèdic arlequinat, que estan meravellats amb el seu físic.

De fet, perquè la lesió que s'havia fet al quàdriceps no es reproduís, els metges del club van optar per un tractament conservador. Ara mateix, totalment recuperat, no tenen dubtes que serà un dels jugadors que menys visitarà la infermeria aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)