Sabadell

És semblant però no el mateix

Sabadell. El conjunt arlequinat ha tingut un inici calcat del de la temporada passada pel que fa a resultats, tot i que en les sensacions són equips molt diferents. Aquest any es nota la maduresa

El Sabadell va trencar, la setmana passada contra el Guadalajara, un dels tabús que se li resistien des que va arribar a la segona divisió. L'equip va aconseguir la quarta victòria consecutiva, un fet que se li va resistir dues vegades l'any passat, precisament contra el Guadalajara i contra el Deportivo de la Corunya, quan en totes dues ocasions havia aconseguit tres victòries. El conjunt de Lluís Carreras es troba en un moment de forma espectacular. Ha perdut només un partit i mostra una gran solidesa, ja que defensivament l'equip només ha rebut un gol a casa. A més, l'equip té una seguretat en si mateix i en el seu futbol, ja desenvolupat la campanya passada, que fa que contra molts equips es noti superior al seu rival.

Comparant amb la temporada passada, el Sabadell en aquest punt del campionat estava dos punts per sobre i acabava la vuitena jornada (setè partit a causa de la vaga de futbolistes) colíder compartint amb l'Hèrcules la zona de privilegi de la taula. Aleshores l'equip havia guanyat un partit més i n'havia empatat un menys que l'actual, però les sensacions d'on podria arribar eren molt diferents. “Hem guanyat amb claredat els partits, comparant amb l'any passat. Les victòries han estat més clares”, resumia el tècnic, Lluís Carreras. El cert és que la campanya anterior l'equip no va guanyar cap partit per una diferència superior a un gol. Al contrari d'aquest any, que en dues de les quatre victòries l'equip ha vençut per 3 a 0. “Les victòries les hem resumit potser en 15 o 20 minuts d'intensitat, i la resta, de bon futbol, i els partits que no hem guanyat, excepte el dia del Barça B, en què tot i ser inferiors encara vam tenir ocasions, no van ser mals partits”, explica el tècnic.

Reaccions semblants

Un dels factors més semblants entre un equip i l'altre és la capacitat que tenen els jugadors de reaccionar amb un resultat advers. Ho van fer l'any passat remuntant contra l'Osca, el Vila-real B i el Cartagena. Aquest any, els altres dos partits en què el conjunt de Carreras ha vençut ha estat sobreposant-se a un marcador desfavorable, contra el Guadalajara dissabte passat i contra el Castella a domicili.

De tota manera, el punt en què més es diferencien tots dos conjunts són les sensacions. La temporada passada era un equip esbojarrat, amb la mateixa proposta futbolística, però que va tenir aquell punt de sort i de desimboltura per sorprendre ja des dels tres primers partits de la temporada. Aquesta temporada, en canvi, és un equip més sòlid al darrere que cuida la pròpia porteria i que va mostrar dubtes de cara a la porteria contrària en els tres primers partits. Tot i això, la campanya passada tothom era conscient que era un equip amb qualitat per salvar-se tot i la irrupció inicial. Aquest any, el cos tècnic ja considera que és un equip que, qualitativament està entre els deu primers de la categoria.

LES REACCIONS

Les victòries les hem resumit potser en 15 o 20 minuts d'intensitat, i la resta, de bon futbol
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Els partits que no hem guanyat, excepte el dia del Barça B, en què tot i ser inferiors encara vam tenir ocasions, no van ser mals partits
Hem guanyat amb claredat els partits, comparant amb l'any passat. Les victòries han estat més clares i això ens dóna un pèl de consistència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)