Sabadell

Fan reviure els morts

Sabadell. Els arlequinats han encadenat tres derrotes contra equips en situació delicada que han salvat el cap dels respectius tècnics

Sergio Lobera arribava a casa diumenge a la nit molt més tranquil després de salvar el cap en una setmana rodona per a ell i el seu equip. Las Palmas va classificar-se dimecres passat en la copa contra el Racing de Santander –amb crits a favor del tècnic per part de la graderia i en contra de la directiva– i diumenge va vèncer patint un Sabadell que ja està acostumat a fer reviure rivals que estan gairebé morts.

I és que va passar exactament el mateix la setmana anterior a casa contra l'Hèrcules. Els arlequinats no van jugar un bon partit contra un rival en plena crisi esportiva i institucional i que només havia guanyat un partit en vuit jornades. Mandiá es va salvar i va allargar la seva agonia una setmana, i els alacantins respiren veient que no ocupen l'última posició i que, de mica en mica, poden revifar.

Dues setmanes abans, el Sabadell també se les va veure contra la Ponferradina que vorejava situació de descens. Gràcies als arlequinats, els del Bierzo, que a diferència dels altres rivals no dubtaven del seu entrenador, van sortir amb 10 punts d'aquella delicada situació, tot i que no han tornat a sumar cap punt més i hi tornen a ser molt a prop.

Guadalajara i Xerez

Els arlequinats, aprofitant la victòria precisament contra l'Hèrcules en la copa abans d'aquests tres darrers partits, van encadenar cinc victòries consecutives, les dues darreres contra rivals de la part baixa. De fet, s'estimava que en aquest tram de calendari, l'equip de Carreras pogués establir-se encara molt més fermament a les posicions de promoció i ascens directe.

Contra el Guadalajara van guanyar in extremis i contra el Xerez no van jugar tan bé, però van golejar (3-0). De manera que les millors sensacions que va mostrar el conjunt de Carreras han estat contra rivals de la part alta. Bàsicament contra l'Almeria i el Madrid Castella, en què els arlequinats van dominar, golejar i, a Valdebebas, també van remuntar.

Totes aquestes sensacions rubricades a partir d'un inici de lliga en què l'equip va jugar bé però no va respondre amb bons resultats contra equips que sí que ocupen posicions d'ascens a segona A, com el Vila-real, el Barça B (està a només un punt i un partit menys) i el Girona de Rubi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.