Sabadell

El Sabadell espera iniciar una línia regular

2a divisió A. L'equip, conscient que té capacitat de reacció, treballa per trencar la ratxa de les últimes jornades (0 punts de 9)

En els primers dos mesos de lliga, el Sabadell ha estat un equip que ha anat a ratxes: va començar generant dubtes, va alçar-se amb quatre victòries consecutives i, ara, els de Lluís Carreras travessen una dinàmica de quatre derrotes –tres en la lliga i una en la copa– que esperen trencar dissabte, davant l'afició, contra el Còrdova. El conjunt arlequinat (desè), que està en quadre per culpa de les lesions, és conscient de la necessitat de tornar a sumar de tres en tres. Això sí, més enllà d'un triomf per recuperar sensacions, l'equip espera iniciar un camí sense sots.

“Hem de ser més regulars i, sobretot, mirar de puntuar en tots els partits”, va afirmar ahir David Arteaga, que diu que els últims resultats no han generat dubtes en el bloc, que “està buscant aquest equilibri de resultats”.

Raons per a l'optimisme

El mig andalús del Sabadell també va explicar que, tot i que els resultats no han acompanyat en l'últim mes, les sensacions no són pas negatives. “Ara també generem moltes ocasions de gol”, va dir l'arlequinat, que té molt clar que la dinàmica actual no té res a veure amb la de la segona volta de la temporada passada: “En el vestidor ni n'hem parlat, ja que estem centrats en el treball diari.” D'altra banda, Arteaga també va parlar del grapat de lesions que ha tingut el bloc en les últimes setmanes: “Tenim moltes baixes, però per sort disposem d'una plantilla molt àmplia i hi ha jugadors polivalents.”

Contra el Còrdova, retrobament

La visita del Còrdova a la Nova Creu Alta, on l'equip vol recuperar la solidesa, serà especial per a David Arteaga, que va jugar cinc temporades amb el conjunt andalús. “Guardo molt bons records del meu exequip i hi tinc amics”, va explicar el futbolista, que no va entrar en la llista del partit de copa contra els cordovesos de dimecres passat. Fa vuit dies el Sabadell va sucumbir en la pròrroga i ara s'intentarà refer davant un bloc que, segons el mateix Arteaga, “no pressiona tant com l'any passat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)