Sabadell

Empat sense profit

Sabadell. Els arlequinats aconsegueixen l'empat contra un Còrdova que els té apamats. L'error d'Òscar Ramírez condiciona un matx que els vallesans no van acabar de controlar en cap moment

CÒRDOVA1

SABADELL1

Un Sabadell encara afectat per les baixes no va passar de l'empat contra el Còrdova, que ja va pescar una victòria en la pròrroga fa poques setmanes en la copa. Els homes de Carreras es van veure afectats ràpidament pel doble error d'Òscar Ramírez, que els va costar el gol i no van acabar de dominar el matx; en canvi, sí que l'havien dominat, i amb rotunditat, en altres ocasions no tan llunyanes al seu estadi. Finalment, Uli Dàvila va solucionar el que hauria pogut ser la cinquena derrota consecutiva, de nou amb l'ajuda de Nauzet. El porter va tapar les dificultats defensives que té l'equip i els arlequinats van acabar obtenint un empat amb un regust amarg, perquè sembla que l'equip no és el mateix que el del setembre.

L'èxit arlequinat consisteix a tenir la pilota durant molt de temps, i en els primers compassos el Sabadell es va passar els minuts corrent darrere del Còrdova. El domini andalús estava recolzat en l'ansietat d'uns vallesans que tornaven a rebre una garrotada en forma de gol aviat. Perquè un error de marcatge d'Òscar Ramírez va permetre rematar a Renella, que no va encertar a la primera; l'intent de refús del lateral va tornar a habilitar el francoitalià, que no va perdonar (8').

Domini

A partir del minut 20, els arlequinats van començar a trenar amb facilitat, atès que el Còrdova donava moltes facilitats per organitzar-se a través de Juanjo, el millor en el primer temps. En la primera que van fer circular, Eneko va fallar sol una centrada d'Antonio Hidalgo. El Sabadell continuava assetjant la porta d'Alberto i seguia amb la falta d'encert ja habitual últimament. Tres ocasions força clares van tancar el primer acte.

La segona meitat va començar amb patiment per als locals, que van concedir fins a tres jugades de perill a càrrec de Renella i Joselu (48', 50' i 52'). I, a partir d'aquí, el Sabadell va tornar a controlar el joc sense tampoc gaire profunditat. Collantes (55') va estar a punt de redimir Ramírez aprofitant un error defensiu, però Alberto, l'ex del Cornellà, va treure una mà prodigiosa, que instants després (61') també va fer servir per frustrar Eneko. Però Ulises, prou desordenat tàcticament, va atorgar l'efectivitat que faltava a l'equip amb una forta rematada a la mitja volta assistida per Ramírez.

A partir d'aquí, el partit va embogir i el Sabadell no el va saber vehicular cap a la porteria rival. Va patir massa –amb gol anul·lat del Còrdova inclòs–, però es va endur un punt que sembla poca cosa ateses les necessitats dels arlequinats. Unes necessitats que reclamaven els tres punts com a solució immediata d'una situació que, pel que ha demostrat l'equip aquest curs, preocupa.

SABADELL: Nauzet, Òscar Ramírez, Abraham Paz, Toni Lao, Espasandín (Arteaga, 84'), Juanjo, Antonio Hidalgo, Moha, Collantes (Uli Dàvila, 65'), Aníbal i Eneko (Reverter, 80'). CÒRDOVA: Alberto García, Fernández, Gaspar, Kiko Olivas, Dubarbier, López Garai, Abel (Patiño, 77'), Pedro (Fuentes, 56'), López Silva, Renella (Caballero, 63') i Joselu. GOLS: 0-1 (8') Renella. 1-1 (70') Ulises Dàvila. ÀRBITRE: Bikandi Garrido. T.G.: Als locals Espasandín, Moha i Reverter; als visitants Alberto i Fuentes. PÚBLIC: 3.464 espectadors a la Nova Creu Alta.

Hem fet un bon partit, tot i que hem tingut moments de dificultat. Ens ha faltat encert
Rafa Berges
tècnic del còrdova
Hem de millorar i retocar algunes coses, però l'equip està amb ganes de tornar a guanyar
Antonio Hidalgo
migcampista del sabadell
A partir del seu gol no he vist el Còrdova al camp. El partit ha estat totalment nostre
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
El Còrdova ens ha fet menys ocasions clares del que és habitual en la majoria dels partits. Per això nosaltres també tenim porter

Fito, fora de la llista, i Reverter debuta a casa

Després de conèixer la sanció per a Manu Lanzarote, que Carreras va tornar a qualificar ahir d'“injusta”, el tècnic de Sant Pol només havia de descartar un jugador, ja que en va convocar 20 –Lanzarote inclòs– en primera instància. Finalment, Fito Miranda va quedar fora de la llista per segon partit aquesta temporada i el jugador va veure des de la grada amb els seus companys l'empat del seu equip.

El que sí que va entrar a la llista va ser Èric Reverter, jugador del filial que havia fet mèrits durant els entrenaments de la setmana perquè Carreras el tingués en compte. Tant va ser així que el jugador, natural de Sabadell, va tornar a tenir oportunitats en forma de minuts. Va sortir en els últims 10 per Eneko i va fer dues centrades de mèrit, tot i que va cometre una falta i va perdre una pilota. Reverter ja va debutar la setmana passada contra Las Palmas, també jugant els 10 últims minuts de partit.