Sabadell

Baha està llest per tornar

Sabadell. L'atacant arlequinat, que aquesta temporada no ha entrat en joc per culpa de les lesions, ja està del tot recuperat i pot oferir a Lluís Carreras alternatives en la punta de llança

Dos mesos i mig després de tenir uns minuts en la derrota del Sabadell al Miniestadi, Nabil Baha està llest per tornar a jugar. El futbolista francomarroquí ha quedat fora de les convocatòries del conjunt arlequinat les últimes setmanes, ja que les molèsties al soli i els bessons de la cama dreta l'han impedit tenir continuïtat. Ara, amb els problemes superats, serà el tècnic Lluís Carreras qui decidirà si en disposa amb vista al partit de demà al camp del Recre. Avui, després de la sessió d'entrenament del matí, el de Sant Pol farà pública la llista de convocats, en què hi podria figurar Juvenal, també recuperat de les molèsties.

La decisió de l'entrenador, de fet, deixarà entreveure les possibilitats que té Baha de disposar de minuts aquesta temporada, ja que Carreras està fent força proves a la punta de llança les últimes setmanes, en què ha faltat definició en alguns partits.

Temps per adaptar-se

Un dels problemes que ha tingut Nabil Baha d'ençà que va arribar com a fitxatge de renom l'estiu de l'any passat, ha estat que no ha acabat de trobar el seu lloc en el sistema del Sabadell –el curs passat va ser titular en només catorze ocasions–. El cos tècnic, això sí, considera que el futbolista de 31 anys encara disposa de temps per encaixar. Amb tot, el protagonisme que tingui les setmanes vinents podria ser clau per al davanter, ja que determinarà quin ha de ser el seu paper aquest any.

TEMPORADA 2011/12
27 PARTITS
1.205 minuts disputats
14 TITULARITATS 13 SUPLÈNCIES 3 PARTITS COMPLERTS
El davanter no es va afermar mai en els esquemes de Lluís Carreras i va acabar la temporada amb un bagatge de 5 gols marcats.
TEMPORADA 2012/13
1 PARTIT
15 minuts disputats
Les lesions han impedit a l'atacant francomarroquí entrar en les convocatòries del Sabadell. Només va tenir minuts en la jornada 3, al Miniestadi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)