Sabadell

I en podrien haver estat deu

Sabadell. El conjunt arlequinat domina fora de casa i passa per sobre d'un Recreativo que, amb inferioritat numèrica, va rebre cinc gols, dos pals i nombroses ocasions claríssimes

sabadell5


recreativo2


El cop damunt la taula va arribar. El Sabadell ja fa quatre jornades que no perd, però ahir va mostrar una convicció i un estat de forma sense precedents aquesta temporada. La victòria al Nuevo Colombino contra el Recreativo no va tenir res a veure amb les golejades contra l'Almeria i el Xerez, fruit de minuts d'inspiració. Ni tan sols es va assemblar a la gloriosa remuntada a Valdebebas, forjada, també, en quinze minuts. Ahir els arlequinats van ser dominadors i es van sobreposar a dos gols rebuts etzibant una maneta. Cinc gols, tots en superioritat numèrica, i dos de penal, dos pals, moltíssimes ocasions, però sobretot un domini de l'escena que denota que la barrera psicològica del fet de jugar fora de casa ja està superada. I si allarguen aquest moment, poden aspirar, tranquil·lament, als 30 punts al gener, un fet que els faria mirar cap als llocs en groc de la taula classificatòria com a objectiu al final del curs.

Uli Dàvila va tornar a entrar a l'onze titular a la punta igual que Òscar Ramírez, que ho va fer al lateral esquerre. Els dos canvis van sortir bé a mitges, perquè si bé Ulises va marcar dos gols i va generar joc, Òscar Ramírez va errar en l'entrega i va permetre a Jonathan Valle fer el primer del Recre (20').

El Sabadell havia colpejat primer amb una vaselina que va marxar per sobre del travesser d'Antonio Hidalgo, però es van posar per sota en el marcador tot i estar molt ben posicionats al terreny de joc. Els arlequinats van reaccionar de pressa i van empatar gràcies a un penal transformat per Lanza que va significar l'expulsió de Vega per mans.

Domini

Els arlequinats tenien el joc a les seves mans i Hidalgo va aprofitar la mala sortida d'Alejandro per fer avançar el seu equip. L'empat del Recre va arribar a la segona meitat per mitjà de Chuli (64'), però Uli Dàvila va tornar a posar els de Lluís Carreras al davant amb un gran xut des de la frontal. Ulises va repetir en el cinquè sis minuts després que Arteaga sentenciés el matx de penal (74') en una acció que va suposar també l'expulsió de Pardo.

RECREATIVO DE HUELVA: Alejandro, Córcoles, Morcillo, Bonaque, Fernando Vega, Dimas, Matamala, Jonathan Valle (Berrocal, 75'), Ernesto (Pardo, 30'), Alexander i Brozek (Chuli, 54'). SABADELL: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Ramírez, Juanjo (Hèctor Simón, 53'), Hidalgo, Moha (Fito, 78'), Lanzarote (Arteaga, 56'), Collantes i Uli Dávila. GOLS: 1-0 (20') Jonathan Valle. 1-1 (23') Lanzarote de penal. 1-2 (35') Antonio Hidalgo. 2-2 (64') Chuli. 2-3 (68') Uli Dávila. 2-4 (74') Arteaga de penal. 2-5 (80') Uli Dávila. ÀRBITRE: Valdés Aller (castellanolleonès). T.G.: Als locals Dimas, Matamala, Pardo; als visitants Pablo Ruiz, Juanjo (es perdrà el proper partit per acumulació), Abraham Paz i Toni Lao. T.V.: Als locals Fernando Vega (22') i Pardo (73'), per vermella directa. PÚBLIC: 6.407 espectadors al Nuevo Colombino.
Tot i el marcador, no hem estat tan superiors. Ells amb un home menys han aconseguit empatar i el partit no estava tan clar
Després de l'empat [2-2] hem volgut anar pel partit i no ho havíem d'haver fet
Sergi Barjuan
TÈCNIC DEL RECREATIVO
L'equip ha treballat molt bé i les expulsions és evident que condicionen
Ulises Dàvila
JUGADOR DEL SABADELL
Ens hem sabut sobreposar molt bé després de l'empat. Hem creat ocasions i el resultat és just
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL

L'últim cop que en van marcar cinc a fora, el 1956

La victòria d'ahir al Nuevo Colombino té precedents fora de casa a segona divisió per al conjunt arlequinat, però molt llunyans. La temporada passada, el Sabadell no va aconseguir passar dels quatre gols, que va marcar a la ciutat esportiva del Vila-real B en la tercera jornada (3-4). En canvi, en va rebre cinc al camp del Nàstic (5-0). S'ha de buscar en els llibres d'història, per tant, l'última victòria en què van anotar cinc gols a segona divisió a domicili. Va ser a l'antic Camp d'Esports de Lleida, la temporada 1956/57, un 11 de novembre de 1956. Aquella alineació era formada per Parcet, Roca, Abel Bartolí, Avelino, Segarra, Vila, Piquín, Lara, Aguirre i Dauder. I els gols els van fer Lara (3), dos dels quals en la primera part; Dauder, i Vila de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)