Sabadell

Només per pujar a l'autobús

Sabadell. Dels 20 gols que ha marcat el conjunt arlequinat, només dos han estat amb la cama dreta. 13 amb l'esquerra i 5 amb el cap completen les dianes del setè màxim golejador de la lliga

Els jugadors esquerrans sempre tenen aquell toc que els diferencia respecte dels dretans. Semblen tenir més habilitat que la resta perquè, senzillament, fan la diferència; es tracta d'una espècie molt buscada. Qui en vulgui veure, a la Nova Creu Alta en trobarà, d'esquerrans talentosos, d'aquells molt tancats que gairebé només tenen la cama dreta per pujar a l'autobús. Lanzarote, Uli Dávila, Moha i Espasandín, tots esquerrans, són probablement dels jugadors amb més talent natural que hi ha a la plantilla arlequinada.

I les xifres parlen per si mateixes. Perquè el Sabadell només ha marcat 2 gols aquesta temporada amb la cama dreta. Dels 20 que han aconseguit fins ara i que han representat que sigui el setè equip més golejador de la categoria, 13 han estat amb l'esquerra i 5 amb el cap. El màxim golejador, Aníbal (dretà), amb 6 gols, només n'ha marcat un amb la seva cama preferida i Ulises Dàvila (esquerrà) els ha fet tots amb el cap i amb l'esquerra. Antonio Hidalgo, diumenge passat, va fer l'altre gol amb la cama dreta, amb la porteria buida.

Setè més golejador

Els 5 gols marcats contra el Recreativo al Nuevo Colombino diumenge han fet que el conjunt sabadellenc estigui ara ocupant la plaça de setè màxim golejador. El bagatge ofensiu es resumeix en un +6, entre gols encaixats i gols aconseguits. El saldo positiu ha ajudat els arlequinats a fer-se un lloc entre els equips en posicions de promoció d'ascens a primera divisió. En l'aspecte que valora l'eficiència ofensiva i la defensiva és, de fet, el cinquè classificat, per sobre de l'Alcorcón, el Recre i el Barça B.

+6
Diferència.
Entre els gols aconseguits i els gols rebuts pel Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)