Sabadell

Contra el Mirandés, a pagar

Sabadell. Torna el preu de les entrades habitual en el partit d'aquest dissabte (20 h) contra el Mirandés després de l'èxit de fa quinze dies quan el gol sud, a 5 euros, es va omplir com mai

El missatge del ciutadà de Sabadell és clar: abaixeu els preus de les entrades, feu-nos-ho saber i anirem a la Nova Creu Alta. La setmana passada, el Sabadell va prendre la decisió d'abaixar les entrades només al gol sud i l'èxit va ser rotund. Mai abans, almenys des del partit contra l'Eibar en la fase d'ascens, s'havia vist aquella zona tan plena. Tant que va significar el rècord absolut d'assistència del curs amb 4.900 espectadors aproximadament i amb la resta del camp pelada com habitualment. Un aspecte que sembla que serà el que es veurà dissabte contra el Mirandés (20 h).

El club ha tornat a posar les entrades al preu habitual. 20 euros als gols (15 per a juvenils, de 12 a 17 anys), 25 al lateral (20) i 50 a la tribuna. “Hem quedat molt satisfets de l'assistència i continuarem treballant per intentar portar gent a l'estadi”, assenyalava el president, Joan Soteras, al final del partit de dissabte contra l'Osca. I és que fonts del club asseguren que no descarten fer iniciatives similars més endavant sense repetir-les per norma.

Protegir el soci

I és que la política de millora social que vol seguir l'àrea social del conjunt arlequinat és al voltant del soci, de manera que no es generi el famós greuge comparatiu entre els que ja han pagat a un preu l'abonament i de sobte veuen com les entrades són molt més barates.

Per aquest motiu, es mantenen d'aquí a final de temporada algunes mesures engegades fa quinze dies que poden semblar insuficients. Els socis del l'entitat vallesana poden treure entrades cinc euros més barates il·limitadament fins dissabte al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)