Sabadell

Nivell per mantenir-s'hi

Sabadell. Els arlequinats esperen sumar els tres punts contra un Mirandés amb urgències per continuar en zona de promoció d'ascens set dies més

Fa tot just sis dies, a Huelva, el Sabadell es va exhibir i, després de golejar el Recreativo (2-5), es va situar en zona de fase d'ascens. El sot d'octubre, doncs, ja és aigua passada. Ara, els de Lluís Carreras volen allargar el seu bon moment amb la tercera victòria consecutiva. Se les hauran, això sí, amb el Mirandés, un equip amb urgències, però amb la moral reforçada després de superar el Barça B i d'empatar contra l'Almeria i el Madrid Castella.

Val a dir, però, que amb el bagatge global de l'equip castellanolleonès –és vintè amb 11 punts–, no hi ha indecisions possibles: el Sabadell ha de sortir amb l'ambició d'aconseguir els tres punts. El tècnic, Lluís Carreras, no dubta de la capacitat dels seus. “Els jugadors estan cada vegada més convençuts del que fan”, va afirmar ahir el mister, que no es refia ni un pèl del Mirandés i tampoc no vol que els seus ho facin, perquè si no creu que ensopegaran. Del pròxim rival dels arlequinats, Carreras en destaca que, amb el pas de les jornades, s'ha adaptat a la segona A –“Ja ha pres el pols a la categoria”, afirma– i creu que tornar a guanyar no serà pas fàcil, perquè encadenar tres victòries a segona A “és molt difícil” i també per les característiques del rival, que és “un bloc compacte, solidari i perillós al contraatac.”

El tècnic Carlos Pouso també s'espera un duel de dificultats i destaca sobretot les alternatives que té el Sabadell, ja que “pot combinar, però també fer un futbol més directe, fent mal per fora”. Arribar des de la banda, de fet, pot ser una de les grans armes dels vallesans, ja que els laterals del Mirandés, que vindrà a tancar-se, estan tenint força problemes.

El Sabadell ha configurat un molt bon equip i no és casualitat que estigui a dalt
Carlos Pouso
TÈCNIC DEL mirandés
Les victòries donen força i fan que els jugadors estiguin més convençuts de la feina que fem
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL sabadell
Hem d'estar alerta; el Mirandés se sobreposa a les dificultats i treballa com un bloc. Vindrà a guanyar i vendrà cara la derrota

Un substitut per a l'‘arquitecte'

Juanjo Ciércoles, que és l'arquitecte del Sabadell a la medul·lar, va veure la cinquena targeta groga al camp del Recre i és la baixa més sensible que tindrà Carreras en la cita d'avui. Héctor Simón, que és el seu recanvi natural, té tots els números de substituir-lo. Sanció a part, el tècnic tampoc no podrà disposar dels lesionats Juvenal, Gato, Dani Tortolero i Olmo. Quant als últims dos, l'entrenador de Sant Pol de Mar va mostrar el seu neguit amb relació al fet que no acaben d'estar a punt: “Estem preocupats per Dani i per Olmo, ja que les recuperacions no són fàcils i es poden veure modificades pels imprevistos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)