Sabadell

Ja no és un dels intocables

Sabadell. Òscar Ramírez, un dels actius més importants la temporada passada, no està gaudint de tant protagonisme enguany i ha perdut la titularitat a favor de Toni Lao

La direcció esportiva del Sabadell, en una decisió consensuada amb el cos tècnic, va decidir apostar per tres homes per a dues posicions: Toni Lao, Òscar Ramírez i Víctor Espasandín, per al lateral esquerre i el dret. Ramírez, un dels jugadors que va jugar més minuts la temporada passada amb més de 3.300 de disputats en 39 partits, partia amb una posició preponderant en la titularitat.

Però el jugador no està tenint el mateix rendiment que va tenir la temporada passada. Tant és així que Toni Lao li ha pres el lloc en l'onze i dissabte passat, per acabar-ho d'adobar va ser expulsat quan no havien passat ni cinc minuts des que havia ingressat, com a suplent, al terreny de joc. “Per mi la primera targeta és taronja i, la segona em sembla que no n'hi ha per tant, però ja està, és una decisió de l'àrbitre que assumim”, afirmava Lluís Carreras després de la victòria contra el Mirandés.

El tècnic de Sant Pol també es va referir a la falta de protagonisme del jugador: “En un moment determinat vam decidir fer un canvi posant Toni Lao en lloc seu i ha funcionat, res més”, va assegurar Carreras abans del matx, sense destacar cap davallada de rendiment en el bisbalenc.

Actuacions discretes

Òscar Ramírez va perdre la titularitat en el partit contra el Còrdova de lliga. Un error en la marca i posteriorment en l'intent de rebuig va propiciar el gol visitant als pocs minuts de començar. Va ser la gota que va fer vessar el got perquè el jugador no va estar encertat en les jornades precedents i ho acabat pagant. De fet, Ramírez només va tornar a la titularitat quan Espasandín –“una grata sorpresa”, segons Carreras– va estar sancionat. En el partit contra el Recreativo de Huelva, precisament, el polivalent lateral va errar en l'entrega que va propiciar el primer gol dels homes de Sergi Barjuan.

Òscar Ramírez va executar la seva renovació automàtica, per partits disputats, l'estiu passat. Segons va transcendir en la pretemporada, és per un any més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)