Sabadell

Dues raons per estudiar fitxatges al mercat d'hivern

Sabadell. El període de baixa de Jesús Olmo i Dani Tortolero s'està allargant massa i això preocupa el conjunt arlequinat, que ja comença a mirar les opcions per fitxar quan s'obri el període

“Primer de tot, és indubtable que sí que estem preocupats per ells”, reconeixia obertament Lluís Carreras al voltant de les lesions de Jesús Olmo i Dani Tortolero. I és que les baixes de tots dos jugadors s'estan allargant més del que podia semblar en un primer moment.

Jesús Olmo va acabar la temporada passada lesionat al tendó d'Aquil·les. La seva rehabilitació anava en bona direcció quan un dia, ja entrenant-se amb la resta del grup, es va fer un trencament de fibres al bessó i no se n'ha tornat a saber gaire res més. Els comunicats mèdics que facilita el club són codificats i no parlen de terminis; en part, escarmentats perquè aquests, per una o altra raó, no acaben complint-se. “Jo mateix vaig dir que esperàvem tenir Olmo al novembre, però les recuperacions no són fàcils. Els jugadors poden tenir recaigudes i poden sorgir coses no previstes”, hi afegia el de Sant Pol.

Fitxatges

En el cas de Dani Tortolero, la seva irrupció i les grans actuacions en les primeres jornades han fet que en certs moments l'equip el trobés a faltar molt. Es tracta d'un altre cas d'expedient X, perquè el jugador té una hèrnia discal i no hi ha cap comunicació del club sobre la seva evolució. Fa unes setmanes va transcendir que el jugador podia tornar al terreny de joc després de visitar un especialista que va descartar l'operació, però el jugador no trepitja l'herba i Pablo Ruiz i Abraham Paz van acumulant minuts.

És per tot això que el cos tècnic i la direcció esportiva estan rastrejant el mercat per si poden portar algun jugador. “Bàsicament perquè a la zona del darrere anem justos i hem de començar a repartir els minuts”, afirmava Carreras, que veu com amb una fitxa lliure, almenys, arribarà un jugador. A més, ara mateix no hi ha la pressió dels inversors japonesos de portar un jugador del seu país aquesta temporada, perquè, tal com va afirmar el president, arribarà gairebé amb total seguretat l'any vinent.

Juvenal

A poc a poc es van desvelant també les causes de la lesió de Juvenal. La setmana passada, el doctor Ramon Cugat va descartar que es tractés d'una lesió de cartílag que l'hauria portat a la sala d'operacions. Es tracta d'un cop a la part anterior del genoll i l'injectaran factors de creixement.

PREOCUPACIÓ

Lluís Carreras ha manifestat el seu neguit i la possibilitat de fitxar un central

OLMO

Tenia problemes al tendó d'Aquil·les, però ara té afectat el bessó

TORTOLERO

La seva hèrnia discal no té res a veure amb els problemes al genoll del passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)