Sabadell

Driblant les dificultats

Sabadell. L'adaptació d'alguns veterans acabats d'arribar al sistema de joc del Sabadell està provocant problemes en el seu rendiment. Collantes, per exemple, reconeix que ha de millorar

El Sabadell, des de l'arribada de Lluís Carreras, està utilitzant un sistema de joc tan particular com reeixit. El tècnic de Sant Pol ha vist com amb alguns dels seus jugadors ha funcionat d'allò més bé, però amb d'altres, no.

Coincideix que tots aquells que vénen d'escoles futbolístiques que defensen el bon tracte de la pilota, s'hi adapten perfectament. Per a d'altres, acostumats a altres tipus de joc, l'adaptació està sent molt més difícil. “Aquest curs han vingut jugadors amb molts vicis d'altres estils. Homes de 30 o 31 anys que han d'aprendre una nova manera de jugar, i el procés és molt complicat”, afirmava fa poc Lluís Carreras: “És molt més fàcil ensenyar un de 20 o 21 anys que és verge pel que fa a sistemes, que no un jugador tipus Aníbal o Collantes que ja tenen costums agafats.”

Collantes

En aquest context, s'emmarca la temporada de Juan Collantes (29 anys), que no està donant el rendiment que tothom esperava, ja que va ser fitxat com un dels millors extrems de segona divisió A. “Físicament, encara no he arribat al meu cent per cent. La lesió de l'inici [problemes al quàdriceps] em va tallar el ritme de partits i encara ho arrossego”, afirmava el petit extrem, que no creu que la raó del seu baix rendiment sigui per no estar habituat a aquest sistema tot i que alerta dels canvis a què ell estava acostumat fins ara: “Costa una miqueta més arribar a la porteria rival i els extrems hem d'estar enganxats a la banda perquè els beneficiats siguin els nostres interiors. A l'equip, però, li està sortint bé de moment, guanya i fa gols i he d'intentar adaptar-me com més aviat millor, treballant i treballant.”

I és que l'equip ara mateix és el setè classificat i fa cinc partits que no perd, i per Collantes una de les claus és que l'equip té una filosofia molt marcada. “El sistema està força clar, hi ha gent que fa bastants anys que hi és i a segona A això és molt important: saber a què es juga”, deia el de San Fernando, que pensa que l'equip fins i tot mereix una mica més: “Estem on ens mereixem i fins i tot en alguns partits ha faltat una mica més de sort, així que podríem tenir algun punt més.”

És molt més fàcil ensenyar a un nano jove que és ‘verge' pel que fa a sistemes que no un veterà
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Físicament, encara no he arribat al cent per cent. La lesió de l'inici em va tallar el ritme de partits i encara ho arrossego
El sistema està força clar, i a segona A saber a què es juga és molt important
Juan Collantes
extrem del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)