Sabadell

A Nabil Baha se li esgota el temps

Sabadell. El davanter, tot i estar físicament en condicions òptimes, continua sense gaudir de minuts en la competició de lliga i l'equip necessitarà reforços a l'hivern

Nabil Baha va tornar a disposar de minuts de competició dimecres passat, contra el Manlleu en la copa Catalunya, però no hi ha senyals que el davanter, d'aquí al gener, torni a jugar. Baha no té oportunitats després d'un estiu en què el club li va proposar una marxa amistosa. Aleshores el francomarroquí confiava a tenir protagonisme, però el tècnic li ha donat l'esquena alineant Aníbal i Uli Dàvila en la punta de l'atac. “Haurem de fitxar en defensa perquè de davanters ens en sobren”, deia Lluís Carreras.

Baha és, per davant dels inèdits Olmo i De Navas, el jugador que menys minuts ha jugat aquest curs. Només va jugar un quart en el partit contra el Barça B, després de manifestar davant dels mitjans de comunicació que no estava “preocupat” per la seva situació. D'aleshores ençà, uns problemes musculars al bessó el van mantenir a la llista de lesionats durant dos mesos, aproximadament, però el jugador ja fa quatre partits que està disponible per al tècnic i Carreras només l'ha inclòs una vegada en una convocatòria. “És un més de la plantilla”, s'afanya a dir Carreras, que sempre ha negat que hi hagués un cas Baha. Mentrestant, l'equip va acumulant necessitats al darrere i tot indica que farà reforços al mercat d'hivern. Al Sabadell encara li queda una fitxa lliure i Baha resa perquè aquestes necessitats no es multipliquin per dos i pugui continuar a la plantilla.

Un altre cop contra el fred

Al Sabadell li tocarà patir les inclemències meteorològiques en un altre desplaçament complicat per aquestes dates. A Sòria, el conjunt arlequinat es trobarà amb temperatures màximes de 5º i mínimes de sota zero segons les previsions a l'hora del partit de demà a les cinc contra el Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)