Sabadell

L'esquerra, l'única posició que no convenç Carreras

Sabadell. El tècnic hi ha utilitzat en les últimes cinc jornades quatre jugadors diferents. Ni Collantes, ni Eneko, ni Reverter, ni Ulises Dávila són indiscutibles en aquesta demarcació

Al Sabadell li agradaria que el seu atac fos molt més prolífic del que és (novè en gols anotats) a raó del seu joc ofensiu, de combinació i de possessió de pilota. Li costa moltíssim generar ocasions de gol, tot i que la seva qualitat li permet que, de les poques que té, en materialitzi en un percentatge força elevat. Una part important de la culpa la té el forat a la banda esquerra en l'atac, on ningú no s'acaba d'afermar com a titular indiscutible. Lluís Carreras ha provat amb diferents homes i cap d'ells li ha acabat de convèncer, sobretot en les últimes jornades.

I és que en els darrers cinc partits, la titularitat en aquesta demarcació ha estat molt repartida. El tècnic de Sant Pol ha provat amb Eneko, Collantes (2), Èric Reverter, del filial, i Ulises Dávila en una posició gens habitual en ell. Un seguit d'alternatives de les quals es dedueix una certa inestabilitat en el lloc. “És una bona deducció. Eneko ha tingut els seus moments bons de forma, però ara creiem que no està bé. Hem provat amb Èric [Reverter], també amb Juan [Collantes], i volíem també provar Ulises Dávila”, va afirmar el tècnic, Lluís Carreras, que reconeixia la seva disjuntiva. “Per a mi no ha canviat res. El que decideix és l'entrenador i jo em trobo igual que quan jugava. Intentaré estar tan bé com pugui per rendir bé, i a treballar”, afirmava Eneko Fernández recentment, tot al contrari de Juan Collantes, que fa poc va afirmar que no estava en el seu millor moment per causes, bàsicament, físiques.

Sense gols

Un altre dels símptomes que Carreras no les té totes en aquella demarcació és que sovint, en els partits, és la primera posició on fa substitucions, cap al minut 50-60. Excepte en l'àmplia victòria contra el Recreativo, cap dels quatre jugadors que van començar allà el partit, el van acabar en la mateixa posició.

I, a més, cap d'ells ha marcat cap gol jugant-hi allà, tot al contrari de la banda dreta, on Lanzarote n'ha anotat sis. “Sempre hi penses [en no fer gols]. Sí que és cert que sóc un extrem més enganxat a la banda però, tot i que sense preocupacions, un hi pensa”, afirmava Eneko Fernández. Carreras va quedar prou satisfet de l'actuació d'Uli Dávila, però l'equip tampoc va acabar de rutllar en la segona meitat.

INESTABILITAT

Eneko, Collantes, Èric i Uli han passat en els últims cinc partits per l'esquerra

ENEKO I COLLANTES

L'aragonès afirma que es troba igual de bé que quan jugava, al contrari que l'andalús

SUBSTITUCIONS

És la posició que més canvia Lluís Carreras al llarg dels últims partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)