Sabadell

Dels millors, tot i la desgràcia

Sabadell. La quarta millor defensa de la competició en gols rebuts s'ha vist afectada durant tot el començament del campionat per les lesions. Diumenge, a més, s'hi va afegir Espasandín

Al darrere de la insultantment baixa quantitat de gols rebuts per l'Elx, la lògica del Vila-real i la meritòria del Girona, se situa el Sabadell, amb 19 gols encaixats en 18 partits, que el col·loca com a quart conjunt menys golejat de tot el campionat. Els de Lluís Carreras estan en una bona posició una temporada després de ser un dels pitjors equips en aquest àmbit. De fet, el curs passat a a hores d'ara, l'equip havia rebut 26 gols (després de la desfeta per 2-0 a Almeria) i era el cinquè equip més golejat de la categoria.

Doble mèrit tenen els vallesans perquè, a més, ho han aconseguit amb moltíssimes baixes a la zona defensiva. Tortolero i Olmo, dos dels quatre centrals de la plantilla, han jugat 9 partits i cap respectivament. A més, les seves baixes s'allargaran tant (en el cas de Torto fins a l'abril o el maig) que la direcció esportiva ja està buscant un o dos recanvis. Per això, els altres dos centrals de la plantilla, Paz (33 anys, a punt de fer els 34) i Pablo Ruiz (31, a punt dels 32) acumulen 13 i 10 partits respectivament només en lliga, dels 18 disputats.

Solució Òscar Ramírez

Mentre Carreras espera que Xavi Roca remogui el mercat i li porti, almenys, un central, el tècnic s'ha vist obligat a reconvertir jugadors en posicions antinaturals.

Tot i la possibilitat d'endarrerir el pivot Juanjo Ciércoles, Carreras ha apostat en les dues últimes jornades per Òscar Ramírez a l'eix defensiu. El bisbalenc va cometre un error de marcatge en el segon gol del Múrcia la setmana passada però, amb tot, va fer seure Ruiz a la banqueta a Santander.

Porteria a zero

“El més important és que mantinguem la porteria a zero perquè així, com a mínim, t'assegures sumar”, diuen al cos tècnic. I en vuit partits, la major part dels quals concentrats en les primeres jornades de lliga, els arlequinats ho han aconseguit.

1. Elx
9 gols
2. Vila-real
15
3. Girona
16
4. Sabadell
19
5. Almeria
20
5. Múrcia
20
7. Còrdova
21
8. Mirandés
22
9. Alcorcón
23
10. Las Palmas
24
10. Lugo
24

IMBATIBILITAT

8
Partits.
Han acabat, en lliga, sense que Nauzet encaixés cap gol.

No descarten Espasandín per dissabte

Víctor Espasandín té una petita lesió en el conducte peroneal que diumenge va fer que fos substituït precisament per Pablo Ruiz, amb la qual cosa Òscar Ramírez va haver de jugar els últims vint minuts de lateral esquerre. Ahir, van fer proves al lateral, però els resultats de la ressonància magnètica no els tindran fins avui. Tot i això, Lluís Carreras va treure importància diumenge a la sala de premsa a una lesió que semblava més seriosa en primera instància. De fet, el club no el descarta per jugar dissabte contra el Lugo (18.00 h) a la Nova Creu Alta.

Espasandín ha jugat setze partits, en què ha sortit sempre de titular, i ha marcat un gol des de fora de l'àrea, contra el Xerez, en la sisena jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)