Sabadell

Raúl Goni reforça la rereguarda del Sabadell

El central del Saragossa, fitxat. El defensa aragonès de 24 anys, que aquest curs havia jugat quatre partits a primera divisió, signa fins al 2014

La malastrugança amb les lesions ha obligat el Sabadell a moure fitxa en el mercat d'hivern per reforçar la rereguarda. Ahir, el club arlequinat va tancar la primera incorporació en aquesta zona del camp: el central del Saragossa Raúl Goni. El defensa aragonès, de 24 anys, es va desvincular de l'equip en què s'havia format i va signar per aquesta temporada i la vinent amb l'entitat vallesana. Amb tot, Lluís Carreras ja té una de les dues peces noves que volia a la línia defensiva que respon a les característiques que buscava: un defensa polivalent, que pot jugar desplaçat a la banda. A més, destaca també pel fet de tenir una bona sortida de la pilota.

Raúl Goni arriba al Sabadell després de mig any sense gaire protagonisme en el Saragossa, que en els darrers dos cursos el va cedir al Cartagena i al Madrid Castella. De fet, la carrera del central va quedar marcada per una lesió greu als lligaments del genoll amb la selecció sub-21, a principis del 2009. Abans, s'havia mostrat com un dels defenses amb més projecció del futbol estatal, però la seva progressió va quedar truncada i li ha costat força tenir continuïtat.

La millor decisió

El nou central del Sabadell va oferir ahir una roda de premsa de comiat en què va explicar que “en sorgir la possibilitat del Sabadell, sortir del Saragossa era la millor opció ”. El futbolista de 24 anys va remarcar que vol tenir continuïtat: “He de buscar el progrés esportiu i, per fer-ho, he de jugar i tenir minuts.”

DUES CESSIONS

Abans de tornar a Saragossa, havia jugat cedit al Madrid Castella i al Cartagena
Raúl Goni Bayo
Saragossa, 12/10/1988 Alçada: 1,87 m Pes: 82 kg TRAJECTÒRIA
2012/13 Saragossa
4 partits (316')
2011/12 Cartagena
16 (1.325')
2010/11 Madrid Castella
20 (1.727')
2009/10 Saragossa
7 (568')
2008/09 Saragossa
7 (630')
2007/08 Saragossa
2 (107') MÉS DADES
13 partits ha jugat a primera divisió: quatre aquest curs i, la resta, entre la temporada 07/08 i la 09/10
Internacional sub-21 dos cops. En la segona ocasió, a Cartagena, es va trencar els lligaments del genoll.
He meditat bé i he arribat a la conclusió que començar una nova etapa és la millor opció
Raúl Goni
defensa del sabadell
Ha sorgit la possibilitat de fitxar pel Sabadell i crec que és bona per a tots: vull tirar endavant en el món del futbol
És central, però també pot jugar a la banda i té una bona sortida de la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)