Sabadell

Amb l'artilleria preparada

Sabadell. El conjunt arlequinat viatja a Alacant amb nou jugadors de perfil atacant, conscient de les dificultats de perforar la porteria d'un Elx que no encaixa a casa des del setembre

Els pocs efectius en homes de tall defensiu que té el Sabadell i les exigències atacants que provoca sempre el Martínez Valero han obligat el conjunt arlequinat a viatjar amb tota la pólvora a terres alacantines. Nou jugadors dels 18 que van sortir ahir cap a Elx en autocar després de l'entrenament matinal a la Nova Creu Alta tenen un perfil d'atac.

No n'hi ha per a menys, perquè si alguna cosa caracteritza el líder de la categoria és la seva solidesa defensiva en camp propi. De fet, els quatre últims resultats al Martínez Valero han estat victòries per la mínima (1-0) i des del mes de setembre, en un Elx-Sporting, que Manu Herrera no recull una pilota del fons de la xarxa. “L'Elx és el millor equip actual; a casa no han cedit cap punt. Estan en estat de gràcia, però els resultats de les seves últimes victòries, que han estat per 0-1 o 1-0, parlen de la igualtat que hi ha a la lliga i demostren que qualsevol equip pot guanyar en qualsevol camp”, afirmava un optimista Lluís Carreras en la roda de premsa prèvia al matx. “Hem estudiat els seus punts febles i els hem intentat treballar, però no els descobriré ara. Intentarem explotar els petits detalls en què fallen”, va assenyalar el tècnic arlequinat, que no vol donar mai pistes al rival públicament.

Juanjo, baixa

Per tot això, Carreras s'ha endut a Elx Fito, Antonio Hidalgo, Arteaga, Manuel Gato, Collantes, Manu Lanza, Nabil Baha, Uli Dávila i Aníbal en una llista en què, com es podia pressuposar, no hi haurà encara Raúl Goni, el nou fitxatge arlequinat.

Hi podria ser, perquè els arlequinats van molt curts quant a efectius al darrere, però el seu estat de forma no li ho permet. A Elx, el Sabadell va amb la defensa ja habitual després de la lesió d'Espasandín i sense centrals suplents. Perquè si bé Carreras sempre ha comptat amb Juanjo per a aquesta posició si les coses es torcen, el de l'Hospitalet no es va entrenar ahir per culpa d'un procés víric i s'ha quedat a casa.

L'Elx també afectat

El tècnic Fran Escribà no podrà disposar de la seva estrella, Carles Gil, que ha meravellat al llarg d'aquesta primera volta. El jugador està afectat per uns problemes als adductors de les dues cames i serà baixa, igual que Alberto Rivera, aquest per sanció, jugador clau en el mig del camp de l'Elx. Generelo serà el seu relleu en el doble pivot. A més a més, Escribà recupera Pelegrín i Damián Suárez, baluards al darrere.

El Sabadell ha fet molt bons resultats contra els equips de dalt a la taula
Fran Escribà
tècnic de l'elx
Serà un rival complicat; ens hem de tornar a connectar a la competició com sigui
Sergio Pelegrín
central de l'elx
Hem estudiat els seus punts febles. Intentarem explotar allà els pocs detalls en què fallen
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
L'Elx és el millor equip actual. A casa no han cedit cap punt, però els resultats de les seves últimes victòries han estat per la mínima
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)