Sabadell

Toño (Vila-real B) arriba cedit i Hèctor marxa a l'Oviedo

Sabadell. El lateral serà arlequinat fins a final de curs, mentre que el de Llançà ha d'acordar una sortida imminent

El Sabadell va anunciar ahir la segona incorporació del mercat d'hivern, Toño García, lateral esquerre i capità del Vilareal B, que arriba prestat fins al final de temporada. El jugador, que ha disputat 20 partits aquesta temporada amb el filial groguet, titular en tots –només se n'ha perdut un, per sanció–, serà l'home que ocuparà el flanc esquerre de la defensa arlequinada, malmès per la lesió de Víctor Espasandín. Amb aquesta incorporació, el Sabadell haurà de donar una baixa federativa, la de Jesús Olmo, a qui, acabat d'operar, se'l descarta fins a la temporada vinent.

Toño, de 23 anys i fill de l'exporter del València, Recre, Burgos i Compostel·la, és un lateral esquerre amb molta projecció d'atac. La seva progressió en el món del futbol va arribar des del Castelló, equip en el qual va coincidir amb Hèctor Simon, fins al filial groguet, que se'l va endur per 25.000 euros. Si bé el Vila-real tenia l'esperança que el jugador es pogués afermar i arribar a curt termini al primer equip, el cert és que la irrupció de Jaume Costa i Edu Oriol en la seva mateixa posició li han tancat les portes.

Hèctor, direcció Astúries

El fitxatge d'Hèctor Simon per l'Oviedo es va tancar ahir a la tarda després que el jugador rescindís amb el conjunt arlequinat. Simon havia acordat les condicions amb l'Oviedo, amb el qual signarà per dos anys i mig, i només estava pendent d'un canvi en les intencions dels arlequinats quant a la seva situació en la plantilla –volia més protagonisme quant a minuts de joc– per fer-se enrere. Veient la falta de garanties per part del Sabadell en aquest sentit, el de Llançà va certificar la seva sortida en direcció al conjunt asturià, que es troba en posicions de promoció d'ascens al grup 1 de la segona B.

El migcampista de Llançà va passar a un segon terme en favor de la titularitat de Juanjo aquesta temporada. Només ha disputat 582 minuts, dividits en vuit partits, i darrerament ha aconseguit entrar en els últims partits per la baixa del seu company. Simon esperava més protagonisme després del contracte signat aquest estiu, en què, segons paraules seves, va refusar ofertes superiors per l'estabilitat que li oferia el Sabadell.

INTENCIONS

Hèctor marxa del Sabadell per no haver tingut minuts al llarg d'aquest curs
Toño no podrà jugar contra el Vila-real per petició expressa del conjunt groc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)