Sabadell

El punt de mira, alçat

Sabadell. Amb la moral pels núvols, la plantilla arlequinada s'allunya del discurs del partit a partit i apel·la a la qualitat del grup per afirmar que poden arribar a la promoció d'ascens

Amb mitja temporada ja disputada i havent passat per tots els rivals, el Sabadell es pot donar per satisfet per com han anat la majoria de partits. Tal com diu el seu tècnic, els arlequinats mai han estat manifestament inferiors a cap equip, tot al contrari de la temporada passada. Per això, la plantilla ha canviat el seu discurs de principi de curs, més centrat en el clàssic “partit a partit”, i és ara una mica més agosarada. “Aquest any, sent optimistes i veient la igualtat que hi ha en tota la competició, penso que fent-ho mitjanament bé ens ficarem entre els sis primers”, afirmava Manu Lanzarote, que veu l'equip “capacitat”: “Qui aconsegueixi una bona ratxa de resultats estarà a dalt i no en sortirà en tota la temporada.”

Lanzarote va marcar la setmana passada contra el Girona i va col·laborar que el seu equip es mantingui durant tota la setmana en zona de promoció, tenint en compte que és setè, però el Barça B, cinquè, filial i amb impossibilitats de disputar la fase decisiva, no la pot jugar. “L'equip està fent una bona feina. Estic content, i espero que puguem aconseguir un gran objectiu, com és estar entre els sis primers”, afirmava Moha en una entrevista a aquest diari la setmana passada: “Hi ha equip, mentalitat i condicions per aconseguir-ho. Ara s'ha de veure si podem tenir aquell puntet de sort que en algunes ocasions ens ha faltat. Si continuem jugant igual, fent el futbol que estem fent, estic segur que tindrem aquestes possibilitats”, afegia el santboià.

Carreras, però, és una mica més fidel al seu habitual discurs, prudent a l'hora de valorar les paraules dels seus jugadors: “Ens hem de centrar en el partit a partit sense oblidar el que hem fet i sense pensar quants en queden per jugar. Ara bé, amb el nostre talent podem guanyar qualsevol.”

Veient la igualtat de la lliga, si ho fem mitjanament bé estarem entre els sis primers
Manu Lanzarote
extrem del sabadell
Si continuem jugant igual, fent el futbol que fem, segur que tindrem possibilitats
Mohammed el-Yaagoubi
migcampista del sabadell
Amb el nostre talent, pel que s'ha vist, podem guanyar qualsevol equip
Lluís Carreras
entrenador del sabadell

L'objectiu d'il·lusionar l'afició

Mentre es continuen duent a terme, per part de l'àrea de màrqueting i comunicació, mesures per intentar arrossegar el màxim de gent possible a la Nova Creu Alta, des de la plantilla assumeixen part de la responsabilitat pel que fa a les baixes assistències. “Hem canviat molt la nostra manera de treballar, qui vegi com ens entrenem se n'adona, i això es reflecteix en el partit. Més enllà de resultats, el que volem és il·lusionar l'afició, que en vinguin uns quants més i que ens puguin ajudar”, deia Nauzet, preocupat per aquesta situació. “Tots hem de remar en la mateixa direcció i fer que la gent s'il·lusioni perquè en vingui més a l'estadi”, afegia el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)