Sabadell

El Sabadell, a prova contra les urgències del Madrigal

Sabadell. El conjunt arlequinat viatja per enfrontar-se amb un convuls Vila-real, que acaba de perdre 5-0 contra el Castella en el debut del seu nou entrenador, Marcelino García Toral

Pitjor no podrien anar les coses a un Vila-real que va baixar de categoria la temporada passada en un nefast curs per als groguets. Allò, que va ser qualificat com un accident, s'està perllongant fins ben entrada la meitat de la lliga, perquè l'equip està en el tren d'aspirants a la promoció d'ascens en lloc de pugnar amb l'Elx per la primera posició.

La successió de mals resultats va provocar la destitució de Julio Velázquez. I el debut de Marcelino García Toral no hauria pogut ser pitjor, ja que van rebre un 5-0 del Madrid Castella. En aquest context, el Sabadell es troba demà un gegant ferit, preparat per ressorgir en qualsevol moment. “No sabem si la derrota provocarà canvis en el seu plantejament, però estem preparats per al que sigui”, va afirmar Lluís Carreras en una compareixença pública: “Cada partit és una història nova. Nosaltres, per exemple, després del 5-0 la temporada passada a Tarragona també vam perdre”, va afirmar el tècnic, que va destacar l'experiència dels jugadors rivals.

Els arlequinats arriben amb la màxima confiança a aquest partit després d'haver guanyat dos rivals de la zona de promoció d'ascens amb molta solvència a casa. Carreras, afirma, però, que si guanyen, la feina haurà de continuar igual: “Tindrem tres punts més, però els meus jugadors saben que queda molt i que no ens podrem considerar candidats a l'ascens si guanyem al Madrigal.”

Sense Lanza ni Moha

El tècnic arlequinat haurà de lluitar contra la perillositat del rival amb dues baixes molt importants. Lanzarote, que no s'havia perdut cap dels últims 11 partits, i Moha que ha disputat els darrers 13, no hi seran per sanció. A la zona ampla, Carreras podria donar entrada a la imaginació en atac de David Arteaga o el treball de Juvenal, mentre que al davant Gato sembla una opció segura, igual que Ulises, amb la qual cosa Aníbal o Eneko s'entreveuen com els possibles relleus en l'ariet o a la banda.

Al Vila-real, la sorprenent baixa per decisió tècnica de Cavenaghi, autor d'un gol en les darreres 16 jornades, provocarà que el vallesà Gerard Moreno (20 anys) surti de titular. El de Santa Perpètua ha fet 9 gols en 20 partits amb el filial.

Cada partit és una història diferent. Nosaltres vam perdre després del 5-0 a Tarragona
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
No sabem si la derrota provocarà canvis en el seu plantejament, però estem preparats per jugar contra el que sigui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)