Sabadell

La intensitat, unitat de mesura arlequinada

Sabadell. L'equip de Lluís Carreras a Vila-real no va estar a l'altura dels dos partits anteriors tal com reconeix el cos tècnic i els jugadors

El Sabadell era feliç veient com a casa havia batut dos rivals de la part alta de la taula classificatòria. Però divendres passat va tornar a la terra al camp del Vila-real, on va ser netament inferior a un equipàs, això sí, tocat i en mala dinàmica.

Els vallesans van acusar la seva manca d'intensitat, que sí que van tenir contra l'Alcorcón (2-0) i el Girona (4-1), i van perdre clarament a la Plana. “Ens ha faltat aquell punt d'intensitat, de voler jugar al futbol, de proposar. Ens han passat per sobre”, va afirmar Lluís Carreras tot just després del partit. El tècnic va afirmar que esperava que aquella derrota servís a tothom per “adonar-se que tot costa molt en aquesta categoria”, tornant al discurs habitual, i que potser l'equip sí que havia tingut massa “respecte” en relació amb el rival.

Lògicament, els jugadors tampoc no estaven satisfets amb el matx. “Ara no hem de pensar en passos enrere sinó que simplement hem perdut un partit i ara toca guanyar el Barça B”, va dir Toni Lao fent una prospecció de futur immediata.

Barça B, superior

De fet, el proper rival per als arlequinats va ser l'únic equip que, segons Carreras, va ser superior al Sabadell en la primera volta. Els blaugrana van guanyar per 2-0 però no van deixar cap possibilitat a un Sabadell que, per primera vegada en tota la temporada, va canviar de sistema inicial, el 4-2-3-1 en lloc del clàssic 4-3-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)