Sabadell

Triple oportunitat aprofitada

Sabadell. Raúl Goni va arribar quan es va obrir el mercat d'hivern al Sabadell, ha estat titular en els tres primers partits i ha superat les exigències de la competició i l'estil de joc dels arlequinats

A mitges per les necessitats de l'equip, a mitges per la sobrietat mostrada pel mateix jugador, Raúl Goni s'ha fet un lloc com a indiscutible a l'eix de la defensa arlequinada. El Sabadell va incorporar aquest central en el mercat d'hivern i en els tres partits disputats fins ara ha completat els 90 minuts en partits de màxima exigència, contra l'Alcorcón (2n classificat en aquell moment), el Girona (2n classificat, també) i el Vila-real (candidat a la promoció). “Estic molt content. Ja he jugat tres partits, tot i que l'última derrota va fer molt de mal”, assenyalava ahir Goni, que afirma que només té “paraules d'elogi” per als seus companys i per al club.

El central aragonès va disputar molts minuts la temporada passada al costat d'Abraham Paz, company en aquests tres partits de Goni a l'eix defensiu. “Tots són molt bons companys, no només a la defensa, i això fa que tot sigui més fàcil encara que vinguis al Nadal”, assenyalava l'exsaragossista, que no està trobant problemes d'adaptació a l'estil de joc: “M'estic trobant molt bé i estic intentant aprendre tan ràpidament com puc.”

L'equip, animat

La derrota contra el Vila-real va ser dolorosa, tal com assenyalava Goni, però, ell mateix assegura que l'equip està bé anímicament: “L'esforç de les dues victòries [contra l'Alcorcón i el Girona] et fa tenir un matalàs anímic que et permet saber que pots competir contra qualsevol equip. Després, és clar que pots anar al Madrigal i perdre”, assenyalava, relativitzant-ho, Goni.

L'esforç de les dues victòries [contra l'Alcorcón i el Girona] et fa tenir un matalàs anímic
Raúl Goni
Central del sabadell
Tots són molt bons companys, i no només a la defensa. Això fa que l'adaptació a l'equip estigui sent molt més fàcil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)