Sabadell

I sis mesos després, Longás

Sabadell. El migcampista, que ha tingut molt poc protagonisme amb el Racing aquest curs, fitxa pel Sabadell després que a l'agost s'hagués frustrat el seu fitxatge pels arlequinats

Després de la sorprenent marxa d'Hèctor Simon a l'Oviedo, el Sabadell havia de fitxar com abans millor una peça al mig del camp que solucionés el buit que hi té. No ha hagut de buscar gaire per trobar en el mercat una peça que el satisfà molt. Antonio Longás, procedent del Racing de Santander i exmigcampista del Nàstic i el Barça B, entre altres equips, arriba a la Nova Creu Alta sis mesos després del que tothom hauria volgut.

Perquè el jugador tenia una oferta en ferm dels arlequinats a l'agost, però la va refusar per un acord imminent amb un equip de primera divisió, el Granada. Finalment, l'operació no va reeixir, però el Sabadell ja havia cercat altres opcions en el mercat, com la de Fernando Llorente, a qui finalment va fitxar, i Longás va haver de buscar-se la vida. Va trobar lloc en un convuls Racing, en què no ha arribat mai a entrar en els plans ni de Fabri ni de José Aurelio Gay. De fet, el jugador ha disputat 289 minuts repartits en sis enfrontaments, tots, a més, en les deu primeres jornades.

Fernando Llorente

A dos dies del tancament del mercat, el Sabadell continua buscant un equip de segona A que vulgui cedit Fernando Llorente. El club està buscant una opció per suplir-lo si finalment es dónes el cas que marxés. De moment, no hi ha pistes sobre l'interès de cap equip, tot i que s'esperen novetats.

BUIT AL MIG

La marxa de Simon ha activat el Sabadell, satisfet amb l'opció escollida

LLORENTE

La direcció esportiva està buscant un equip de segona A que el vulgui cedit
Antonio Longás
Saragossa, 24-08-84 Migcampista Alçada: 1,74 m Pes: 63 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Saragossa (2003/2007)
TRAJECTÒRIA
2003/04 Saragossa B (2a B)
15 (-)
2004/05 Saragossa B (2a B)
37 (1)
2005/06 Saragossa B (2a B)
35 (1)
2006/07 Saragossa (1a div.)
10 (0)
2007/08 Tenerife (2a A)
28 (1)
2008/09 Barça B B (2a B)
35 (2)
2009/10 Cartagena (2a A)
36 (-)
2010/11 Cartagena (2a A)
37 (1)
2011/12 Nàstic (2a A)
39 (2)
2
012/13 Racing (2a A)
6 (-)
DEBUTS
A 1a divisió: El dia 17-9-2006 en un Saragossa - Mallorca (2-0).

La lesió de Fito, més greu del que semblava

Les noves exploracions de la lesió de Fito han donat com a resultat un esquinç de grau dos i tres al turmell dret, amb la qual cosa estarà de baixa entre cinc i set setmanes. El jugador es va lesionar en una jugada fortuïta amb Marcos Senna al Madrigal divendres passat i, tot i que en un primer instant semblava un esquinç de grau I, fonts del club han confirmat la gravetat del cas després d'una nova avaluació. D'altra banda, els serveis mèdics arlequinats també van confirmar ahir una altra baixa, la de David Pérez Arteaga. El sevillà té una sobrecàrrega i dolor al bessó esquerre que no es pot considerar ni lesió, segons les proves realitzades, però el jugador es rehabilitarà i es readaptarà al marge del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)