Sabadell

Un cara a cara amb ambicions

Sabadell. Els arlequinats esperen alçar-se de l'última derrota a Vila-real en el duel català de dissabte contra el Barça B i segellar d'aquesta manera un canvi de tendència a la Nova Creu Alta

Aquest cap de setmana hi ha duel català a segona A: el Barça B es desplaça al feu del Sabadell. Un cara a cara d'allò més interessant en què el quadre arlequinat espera refer-se de la dolorosa derrota de divendres passat a El Madrigal. I és que l'equip és ambiciós i vol continuar ben a prop del privilegi per aspirar-hi al final. Caldrà, això sí, millorar un bagatge irregular a la Nova Creu Alta, tal com afirma el central andalús Abraham Paz: “L'equip ha de girar full respecte a l'ensopegada al camp del Vila-real i ens hem de fer forts a casa.” Després de les dues victòries de prestigi davant l'afició –contra l'Alcorcón i el Girona–, el bloc espera encadenar un tercer triomf que segelli el canvi de tendència.

Amb vista al partit de dissabte, Abraham Paz adverteix del nivell del Barça B: “Tècnicament és el millor equip de la categoria”, diu, però espera discutir-li la possessió: “Hem d'intentar tenir la pilota perquè és com ens sentim còmodes i, a més, restaríem possibilitats al rival.” Obtenir els tres punts, d'altra banda, permetria al bloc mantenir l'ambició, ja que, com va dir Paz, “tant l'equip com l'afició” estan il·lusionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)