2a divisió A

“Hem de mostar el nostre millor nivell per vèncer”

Eusebio Sacristán. Entrenador del Barça B

Si hi ha un tret que descrigui el partit d'aquesta tarda, és l'exigència. Almenys, això és el que pensa el tècnic del Barça B, Eusebio, que creu que el curt desplaçament a la Nova Creu Alta serà d'alló més complicat. “Ens espera un partit intens contra un gran rival”, afirma l'entrenador, que remarca l'estil de joc avesat a l'atac que té el conjunt arlequinat: “El Sabadell és un equip de caràcter ofensiu i cal que responguem fent les coses molt bé; si volem aconseguir el triomf, hem de mostrar el nostre millor nivell.” L'entrenador blaugrana esmenta també el valor del factor casa: “Al seu camp és un rival difícil i que disposa de molt de suport de l'afició.”

D'altra banda, el tècnic del Barça B va parlar de la bona ratxa de nou partits sense perdre i considera que no hi ha lloc a la relaxació: “Estem molt contents amb la línia de l'equip, però hem de mirar endavant i pensar que, a segona A, els partits són molt equilibrats, i hem d'estar al cent per cent.”

Muniesa, reforç de luxe

El Barça B podrà disposar per la segona volta de Marc Muniesa, que s'està recuperant del trencament al lligament encreuat. Eusebio va valorar molt positivament aquesta arribada: “És una incorporació molt bona, perquè Muniesa sumarà, i potenciarà tot el que ja tenim.”

CITA EXIGENT

“Ens espera un duel intens. El rival està fent una bona temporada i és un equip de caràcter ofensiu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)