Sabadell

La doctrina del toc

Cara a cara atractiu. El Sabadell espera reprendre la bona línia contra el Barça B, que arriba a la cita de la Nova Creu Alta molt entonat i encadena nou jornades sense perdre

Ja fa unes quantes jornades que el Sabadell i el Barça B viuen instal·lats en la zona privilegiada de la classificació o ben a prop. Un fet, val a dir-ho, que no és fruit de la casualitat, perquè després de 23 partits l'atzar no existeix. Al darrere hi ha una idea futbolística atrevida, en què el joc de combinació és l'eina fonamental per abatre rivals. La cita que es viurà aquesta tarda a la Nova Creu Alta, doncs, no pot prometre un espectacle més rodó: dues doctrines germanes es veuen les cares. L'interrogant és saber si s'imposarà el bagatge d'un bloc de qualitat com el del Sabadell o el talent –i de vegades genialitat– del millor planter del món.

El filial blaugrana, de fet, no podria arribar en un moment més rodó: encadena nou jornades sense caure, amb un bagatge de 19 punts de 27. Els d'Eusebio, a més, tenen la moral ben reforçada després de superar el Madrid Castella amb solvència (3-1) en el miniclàssic de la setmana passada. En el matx contra el filial, blanc, a més, el Barça B va continuar exhibint la seva principal arma: el potencial ofensiu. I és que en aquesta gran dinàmica de nou partits, el quadre barceloní ha marcat 24 gols (i n'ha encaixat 14).

Reprendre la dinàmica

El Sabadell va rebre un correctiu divendres passat a El Madrigal i va perdre per 3-0. Els vallesans, doncs, esperen refer-se d'un mal resultat relatiu –cal recordar el potencial del Vila-real– i retrobar-se amb la bona línia que tenien a casa, on havien encadenat dues victòries contra rivals de la part alta com l'Alcorcón i el Girona. El bloc de Lluís Carreras, de fet, espera fer valdre el factor Nova Creu Alta per encadenar-hi una altra victòria que mantingui l'equip a tocar de la zona de promoció.

La fita de vèncer, a més, serà un pèl més senzilla si es té en compte que Manu Lanzarote té tots els números per tornar després de complir un partit de sanció. Això sí, l'extrem de la Mina havia estat dubte després d'una topada en l'entrenament de dimecres. També tornarà a l'onze una altra de les peces clau i més polivalents que té Carreras: Moha.

Arteaga i Fito, lesionats, fora de la llista

Més enllà dels lesionats de llarga durada –Espasandín, Olmo i Tortolero–, Lluís Carreras no podrà disposar avui d'Arteaga, que té un trencament al soli de la cama esquerra, ni de Fito Miranda, que s'estarà entre cinc i sis setmanes de baixa després de fer-se un esquinç al turmell en el partit de l'última jornada. Tampoc no han entrat a la llista, en aquest cas per decisió tècnica, Collantes i Llorente. Eusebio, d'altra banda, podrà disposar de tots els homes excepte els dos lesionats, Sergi Roberto i Sergio Juste. Tampoc no serà a la llista Marc Muniesa, al qual el club ha fet fitxa del B perquè es recuperi de la lesió. La raó és senzilla: el central començarà a treballar amb el grup dilluns que ve. Amb tot, el tècnic ha convocat tots els disponibles i avui decidirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)