Sabadell

Collantes persegueix la continuïtat

Sabadell. La manca de minuts de manera regular afecta en excés el rendiment de l'extrem andalús

De la freda graderia a l'onze inicial en només set dies. Abans, 25 minuts repartits en tres partits precedits de cinc enfrontaments consecutius sense trepitjar la gespa. El futbol ha donat moltes voltes a Juan Collantes, però mai d'aquest tipus. L'extrem andalús no troba la continuïtat en l'onze que hauria desitjat en el moment d'arribar a Sabadell com un dels fitxatges estel·lars per a aquesta temporada. L'afició es mostra molt escèptica amb la seva figura ja que esperaven aquell Collantes que va completar un gran any al Cartagena en el curs passat i que va ser un dels puntals per a l'ascens del Granada, amb el qual va tenir la possibilitat de renovar a primera divisió. “Ha estat una temporada estranya i irregular. Vaig tenir una inoportuna lesió que em va afectar en la forma física però ara em trobo força bé”, reconeix el petit extrem.

Contra l'Hèrcules, Collantes va tornar a l'onze inicial, deu jornades després de l'última vegada i quinze després de la penúltima. El jugador ha format part dels dubtes que ha tingut Lluís Carreras al llarg de tot l'any en la posició d'extrem esquerre, que han impedit rendir regularment a jugadors com ara Gato o el mateix Collantes. “Això no només em passa a mi. Li passa a qualsevol jugador. Si no tens continuïtat, no tens forma física, no tens confiança i, per tant, no pots rendir adequadament”, assumeix el de San Fernando, que espera que el partit al Rico Pérez sigui un punt d'inflexió en la seva temporada particular: “El passat ja ha quedat enrere. Ara ho he d'oblidar perquè físicament estic bé i estic preparat per donar tot el que sé que puc donar i aportar el màxim per a l'equip.”

Ningú a l'esquerra

Tot i que Eneko ha estat el jugador que més minuts ha disputat en l'extrem esquerre (1.288), Carreras sempre ha tingut molts dubtes en aquesta posició. Collantes, a cama canviada, ha estat una alternativa; Uli Dávila, també en dos partits; el jove Èric Reverter ja ha sortit de titular una vegada, i Lanzarote, a cama natural, també ha disputat alguns minuts. “He jugat per la banda dreta, per l'esquerra i de davanter centre en molts equips durant la meva carrera”, defensa Collantes, que afirma que no és una qüestió ni de matís tècnic ni de posició: “En tots els equips he alternat posicions al davant, no és res estrany per a mi perquè en totes em trobo bé.”

Ara he d'oblidar tot això perquè físicament estic bé i preparat per donar tot el que sé
Juan Collantes
extrem del sabadell
2001/02 Onda (2a B)
12 partits, 4 de titular 2002/03 Palamós (2a B)
29 p. 16 t. 2003/04 Racing B (2a B)
37 p. 26 t. 2004/05 Rayo Vallecano (2a B)
15 p. 11 t. 2005/06 Rayo Vallecano (2a B)
29 i 20 2006/07 Rayo Vallecano (2a B)
28 i 26 2007/08 Rayo Vallecano (2a B)
36 i 33 2008/09 Rayo Vallecano (2a A)
32 i 18 2009/10 Granada (2a B)
14 i 13 en mitja temporada 2010/11 Granada (2a A)
35 i 12 2011/12 Cartagena (2a A)
39 i 38 2012/13 Sabadell (2a A)
16 i 8
Li passa a qualsevol jugador. Si no tens continuïtat, no tens forma física, no tens confiança i, per tant, no pots rendir
Ha estat una temporada estranya i irregular. Vaig tenir una inoportuna lesió que em va afectar en la forma física però ara em trobo bé

Sense oportunitats a primera divisió

Juan Collantes no ha tingut l'oportunitat de debutar a primera divisió. Tot i formar part del Vila-real i el Racing de Santander, l'extrem mai no ha pogut jugar cap partit en la categoria d'or. “Sí que és una d'aquelles coses que saben greu després de tant temps jugant”, afirma l'extrem, que va ser una peça important en l'ascens a primera del Granada, la temporada 2010/11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)