Sabadell

El valor de deixar madurar el projecte

Sabadell. Lluís Carreras insta l'afició a tenir paciència: “Els objectius grans s'assoleixen pas a pas, i aquest club va pel bon camí”

Ni l'eufòria de fa tres jornades ni tampoc el derrotisme després de sumar 1 dels últims 9 punts: un terme mig. Això és el que vol el tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, que ahir va voler donar valor al bagatge dels arlequinats aquest curs –són desens i tenen la zona de promoció 5 punts per sobre–: “Hem de valorar molt positivament les 30 jornades.” De fet, el de Sant Pol de Mar creu que encara no és moment de valorar a què pot aspirar l'equip aquest curs: “Això ho podrem fer quan faltin cinc partits i hi hagin 15 punts en joc. Fins llavors no estem en disposició de dir on som, si som carn o si som peix.”

Lluís Carreras té molt clar que una pressió excessiva podria perjudicar el projecte. L'entrenador arlequinat, però, creu que el Sabadell n'ha configurat un de sòlid que pot aspirar a evolucionar. “Els objectius grans s'aconsegueixen pas a pas, i el Sabadell ha d'anar a poc a poc, de manera positiva, perquè està progressant adequadament”, va dir el tècnic, que hi va afegir: “Des de fa tres anys que estem en la bona línia.” Dit això, el tècnic va afirmar que el bloc vol assolir “el notable” i creu que gairebé hi arriba. Les dotze jornades que queden, en tot cas, determinaran la nota final.

Hem d'analitzar les 30 jornades que hem disputat fins ara i les hem de valorar molt positivament
Quan faltin cinc partits estarem en disposició de veure a què aspirem. Fins llavors no podem dir si som carn o peix
Lluís Carreras
entrenador del sabadell

“L'ambient del camp ens anirà bé”

El Sabadell celebrarà demà els 1.000 partits a la Nova Creu Alta i ha engegat promocions i actes commemoratius. Amb tot, és d'esperar un bon ambient per rebre Las Palmas (19 h), una factor que, segons Carreras, beneficiarà l'equip: “El fet que hi hagi més gent i que animi ens pot ajudar.” Això sí, l'entrenador creu que això no serà determinant: “Jugar el partit número 1..000 és un orgull i l'afrontem amb la il·lusió de vèncer un rival que serà molt difícil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)