Sabadell

Tensió per acabar el curs amb bon gust de boca

2a divisió A. El Sabadell visita el Múrcia, que té moltes urgències, amb la fita de mantenir el llistó competitiu tot i tenir la permanència encarrilada

Fer els deures és una cosa i fer-los bé n'és una altra. El Sabadell, de moment, ha complert amb la primera premissa però haurà de treballar per fer vàlida la segona. Deixar-se anar un cop encarrilada la salvació, doncs, no és una opció per als de Lluís Carreras, que ha treballat perquè els seus mantinguin l'esperit combatiu i segellin matemàticament la permanència. I és que aquest vespre farà falta tensió si els arlequinats volen tornar de la Nueva Condomina amb alguna recompensa al sarró: hi espera un Múrcia amb moltes urgències, que ja ha avisat que durà la intensitat per bandera i pressionarà al màxim els vallesans per aconseguir els tres punts i fugir de la zona perillosa.

El pròxim rival del Sabadell, de fet, ocupa una de les places de descens –la dinovena– i necessita la victòria per no complicar-se encara més una permanència dura d'assolir. Els d'Onésimo arriben a la cita d'avui després de caure al feu del Madrid Castella, que va trencar una breu ratxa positiva de tres partits sense perdre (5 punts de 9). Val a dir, però, que els números del quadre murcià últimament disten molt dels que hauria de tenir un equip que aspira a continuar una temporada més a segona divisió A. En la segona volta, per exemple, ha sumat 14 punts de 48 possibles.

Un dels arguments que juguen a favor dels vermells és el mal bagatge del conjunt de Lluís Carreras lluny de la Nova Creu Alta. Els arlequinats, això sí, s'ho prenen com un repte: volen trencar amb una victòria una sequera fora de casa que dura des del 24 de febrer, quan van guanyar el Xerez. Aquell partit, de fet, va marcar un punt d'inflexió, ja que a partir de llavors es va trencar el bon moment del Sabadell, que ha hagut de suar les últimes setmanes per amarrar la permanència. Amb tot, Lluís Carreras espera sumar tres punts a domicili després de cinc desplaçaments sense fer-ho (tan sols 1 punt de 15).

Sense Moha ni Uli

El Sabadell va desplaçar-se ahir a Múrcia sense dos dels seus homes més incisius a la banda: Moha i Ulises Dávila, que no estan al cent per cent i no van entrar en una convocatòria en què tampoc no hi ha els lesionats habituals les últimes setmanes –Goni, Espasandín i Olmo–. D'altra banda, Lluís Carreras podrà disposar un altre cop de David de Navas, mentre que Nuazet també està llest per jugar tot i que ha arrossegat unes molèsties lleus aquesta setmana.

Onésimo, que reclama als seus jugadors que superin el Sabadell “en intensitat i ganes”, no podrà disposar del lateral dret Francisco Molinero, que està sancionat, ni tampoc dels lesionats Català, Mario Marín, Jonathan Gómez i Emilio Sánchez.

Necessitem a tothom perquè no tenim cap astre. Hem d'anar al límit del reglament
Onésimo Sánchez
entrenador del múrcia
El Múrcia tindrà pressió perquè necessita els punts, i la hi intentarem augmentar amb molta intensitat en el joc
Hem de buscar la victòria perquè així segellaríem la permanència matemàticament
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Hem d'anar a barallar-nos per cada pilota: el Sabadell no ens pot superar en ganes i estic convençut que no ho farà

Una volta de l'escàndol de Matilla

Avui es complirà una volta de la polèmica expulsió de Matilla al final del Sabadell-Múrcia. El penal de Molinero va provocar una explosió de ràbia en el mig grana, que va veure la targeta vermella després d'insultar i amenaçar de mort l'àrbitre, segons va reflectir el col·legiat en l'acta. Amb tot, Matilla va ser sancionat amb sis partits i aquell duel va marcar el punt d'inflexió que ha derivat en l'espiral de derrotes que ha dut el Múrcia a la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)