Sabadell

Millora en actitud

Sabadell. Els arlequinats arrenquen un punt de la Nueva Condomina en un partit en què van igualar la intensitat del Múrcia, que s'hi jugava molt

SABADELL1

MÚRCIA1

Després del precedent de la temporada passada, el Sabadell passa mirat amb lupa cada desplaçament. Els arlequinats, en les últimes jornades, s'han desinflat en motivació i actitud, però ahir l'equip va tornar a oferir unes sensacions semblants a quan competia per entrar a la promoció d'ascens. L'empat va posar de manifest la incapacitat d'encertar a la porteria contrària i també l'empenta d'un Múrcia que es juga la vida jornada a jornada i ahir va perdre una oportunitat d'or perquè no dóna per a més.

El Sabadell va ser conscient des d'un primer moment que havia d'estar molt ben posat al darrere per aguantar les escomeses d'un Múrcia que sortiria els primers minuts a mossegar. Els arlequinats van trobar a faltar més serenor a l'hora de treure la pilota jugada i llançava més contraatacs dels que potser eren necessaris, per bé que no perdia pilotes innecessàries i no rebia perill del Múrcia. Nico Martínez, Saúl i Kike Garcia van acostar-se a l'àrea de Nauzet.

Collantes inaugura

Tampoc en el grapat de córners que van servir els locals no van generar gens de perill, i els de Carreras precisament hauria pogut inaugurar el marcador en un servei de cantonada directe de Manu Lanza, salvat per Javi Jiménez. En aquesta fase de tranquil·litat, el Sabadell va fer el primer gol en un contraatac, per mitjà de Juan Collantes, que va definir bé abans d'arribar al minut 30 de partit.

El petit extrem va tenir, seguidament, l'oportunitat d'ampliar l'avantatge abans que el Múrcia seguís intentant generar ocasions sense èxit. Es va arribar, doncs, al descans sense que Nauzet patís pel zero de la seva porteria.

La sortida de la segona part va donar un pèl més d'empenta al conjunt local, en posició de descens, coincidint amb l'entrada de Ruso, un davanter, i Toribio, un migcampista que va fluir el joc d'atac. El punta argentí, que ja va marcar la temporada passada també a la Condomina contra el Sabadell, va rematar a gol un servei de cantonada de Matilla.

Abans del gol, Juvenal amb un xut hauria pogut burxar la ferida del Múrcia. I aquesta va ser la tònica fins al final del partit, en el qual els de Lluís Carreras creaven molta sensació de perill en cada aproximació. Els arlequinats, però, en els últims minuts van donar per bo l'empat i van tancar un partit en què almenys es va observar una millora en actitud.

MÚRCIA: Javi Jiménez; Miguel Albiol, Dos Santos, Óscar Sánchez, Tagliafico; Acciari (Nafti, 57'), Dani Toribio (Ruso, 46'), Matilla, Nico Martínez (Sutil, 77'), Saúl; i Kike García. SABADELL: Nauzet; Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Juvenal, Longás (Antonio Hidalgo, 86'), Collantes, Aníbal (Gato, 69'); i Lanzarote (Arteaga, 60'). GOLS: 0-1 (29') Collantes. 1-1 (53') Ruso. ÀRBITRE: Prieto Iglesias (Navarra). T.G.: Als locals Ruso i Kike García; al visitant Samu.T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 7.300 espectadors a la Nueva Condomina.
Estic molt satisfet, hem donat la cara en tot moment igualant el Múrcia en motivació
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
És inexplicable saber per què no hem guanyat. L'equip ha reaccionat a un gol desgraciat
Onésimo Sánchez
entrenador del múrcia

Canvis sobtats en l'onze

Lluís Carreras va variar dues peces clau en l'onze titular sorprenentment. Abraham Paz i Antonio Hidalgo no van sortir des de l'inici substituïts per Pablo Ruiz i Longás. “Són dos jugadors que han acumulat molts minuts al llarg de la temporada”, va dir Carreras justificant la decisió.