Sabadell

Carreras espera el gest

Sabadell. L'entrenador arlequinat afirma que es vol sentir “volgut i estimat” per continuar al capdavant del conjunt sabadellenc. Aquesta setmana, el president del club, Soteras, s'hi reunirà

La permanència no és matemàtica però caldria un daltabaix perquè el Sabadell no se salvés. És temps, doncs, de planificació per a la temporada vinent. Un dels punts més calents a la taula de Xavi Roca és la renovació de Lluís Carreras, al voltant de la qual hi ha un sospitós secretisme. “Em permetreu que primer sàpiga ell (per Lluís Carreras)quines són les intencions del club abans de dir-ho a la premsa”, va demanar el president, Joan Soteras, fa tot just una setmana.

Dissabte va tocar a Carreras comparèixer després del partit que va enfrontar el Sabadell amb el Múrcia. Davant dels micròfons de Ràdio Sabadell, el tècnic va deixar entreveure que no hi havia hagut cap contacte i que la seva postura era continuar creixent com a entrenador en el món del futbol: “La meva voluntat és continuar entrenant i creixent.” “Vull sentir-me volgut i estimat”, hi va afegir. En tot cas, es va limitar a dir que és entrenador arlequinat fins al 30 de juny i que en la seva renovació hi entren més factors, a banda dels seus propòsits, en clara referència a les intencions del club. Unes intencions que el tècnic coneixerà aquesta setmana, un cop s'hagi reunit amb el president.

Lluny dels rumors

Carreras va anar al gra, en canvi, per desmentir rumors que han aparegut a la premsa de Mallorca i Múrcia, que atribueixen al club insular i el club murcià un interès pel de Sant Pol: “Diu poc de la professió de periodista parlar de rumors i no pas de fets.” De moment, Carreras s'esperarà aquesta setmana.

La meva voluntat és continuar entrenant i creixent. Vull sentir-me volgut i estimat
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
En la renovació de Lluís Carreras hi ha un sospitós silenci sobre les intencions del Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)