Sabadell

La fita d'evitar un final avorrit

2a divisió A. Lluís Carreras, que encara no vol parlar del seu futur, espera que el Sabadell doni la cara en el tram final tot i no jugar-se res

Amb la permanència assegurada i quatre jornades per endavant, el Sabadell ha de buscar al·licients per no caure en l'avorriment. Lluís Carreras, que no va voler parlar del seu futur tot i els rumors que el situen en l'òrbita d'altres entitats, va explicar ahir que treballa sense cap objectiu concret amb vista al final de lliga, però que es marca fites a curt termini i vol que els seus jugadors donin la cara. “No marco cap número concret de punts, el que volem fer és millorar partit a partit i temporada a temporada, i crec que ho hem aconseguit”, va afirmar el tècnic de Sant Pol, que és conscient que el Racing esgota a la Nova Creu Alta les seves possibilitats de salvar-se. “Ens deixaran espais, es tancaran bé i buscaran el contraatac.” Amb vista a la cita de demà, això sí, Carreras podria distribuir minuts: “És possible que fem rotacions, però jugarà qui estigui millor, ja que aquesta setmana hem tingut temps de recuperar jugadors i, excepte un o dos, la resta estan al cent per cent”.

En un altre ordre de coses, el Sabadell aprofitarà el partit per entregar una insígnia de plata als 28 abonats que enguany fa mig segle que es van donar d'alta com a socis.

És probable que haguem de dosificar els minuts d'alguns jugadors, però gairebé tothom està al cent per cent
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)