Sabadell

Tres renovacions al sac

Sabadell. La direcció esportiva té lligades des de fa temps les renovacions de tres jugadors: Juanjo Ciércoles, renovat per tres anys; Espasandín, per dos, i Hidalgo, un any més

Molt abans que es produís el terratrèmol que ha sacsejat darrerament la Nova Creu Alta, la direcció esportiva ja perfilava la plantilla per al curs 2013/2014. En aquest sentit, va tancar les renovacions de tres homes clau en la plantilla arlequinada. Juanjo va signar recentment la renovació del contracte, que expirava aquest 30 de juny, per tres temporades més, mentre que Antonio Hidalgo també va prorrogar el seu acord per un curs.

Víctor Espasandín, lateral que ha passat mitja temporada lesionat per uns problemes al peroné però que en les darreres setmanes ja s'entrenava amb el grup, també va lligar fa poc la seva continuïtat per dues campanyes més. Les continuïtats de Juanjo i Hidalgo eren un dels principals maldecaps de la direcció esportiva, per bé que eren dos homes clau en l'onze arlequinat. A Víctor Espasandín, en canvi, se li va oferir la renovació poc després de ser operat del peroné i l'acord va ser bufar i fer ampolles. Finalment, serà arlequinat per dues temporades més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)