2a divisió A

L'Ajuntament de Sabadell no vol actuar de jutge

Sabadell. L'alcalde, Joan Carles Sánchez, va afirmar ahir que el club està per “sobre de les persones” després de la reunió mantinguda amb el màxim accionista, Keisuke Sakamoto

Després que Joan Soteras amenacés la setmana passada que l'Ajuntament de Sabadell fins i tot podria boicotejar el club amb la sortida de l'actual president, ahir l'alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez, ho va negar rotundament. Ho va fer en la roda de premsa posterior a la reunió mantinguda amb el màxim accionista del Sabadell, Keisuke Sakamoto, i en què també va ser present Antonio Salguero, membre del consell d'administració arlequinat afí a la corda japonesa. A Sánchez el va acompanyar tant en la reunió com en la compareixença el regidor d'Esports, Josep Ayuso.

“Estem preocupats per la situació actual del Sabadell, però no estem enfadats. Només recollim el que ens diu la ciutat i l'afició del Sabadell”, va afirmar Ayuso. El consistori de la ciutat va afirmar que no es volia posar al costat de cap de les dues parts perquè l'entitat està per “sobre de les persones”: “La relació del club i el nostre govern està per sobre de les persones, al marge de l'estima i l'afecte personal”, va insistir Sánchez quan se li va preguntar per les declaracions de Soteras, que afirmava que fins i tot podria perillar la utilització dels equipaments municipals, com ara la Nova Creu Alta o l'Olímpia, per part del club.

Motiu de la reunió

De fet, aquest va ser l'element més important de la reunió entre Keisuke Sakamoto i els representants de la ciutat de Sabadell. Amb el buit de poder que hi ha ara mateix al Centre d'Esports, quan s'oficialitzi l'adéu de l'actual directiva, hi haurà una incertesa pel que fa a les concessions de la Nova Creu Alta i de l'Olímpia, bàsicament en les inversions que s'han de fer per acabar d'adequar el camp i de completar les obres a la futura ciutat esportiva. “Volem continuar treballant en l'aspecte social de l'entitat, amb el futbol de base, i negociar les inversions al voltant del club, com és el cas de l'Olímpia”, va afirmar Sánchez.

Keisuke Sakamoto va deixar en espera la resolució d'aquest aspecte fins que no es formi el nou consell d'administració, és a dir, fins que no hi hagi un nou govern. Quan es formi –l'alcalde va informar que intentaria que avui es convoqués l'actual consell–, han acordat negociar tots aquests aspectes i signar la concessió definitiva per poder continuar tirant endavant tots aquests projectes.

No estem enfadats, estem preocupats perquè recollim la sensació d'una part de la ciutat
Josep Ayuso
regidor d'esports de sabadell
Des de l'àmbit públic ens preocupa la concreció en l'ús de l'estadi i les inversions a l'Olímpia
Joan Carles Sánchez
alcalde de sabadell
L'entitat està per sobre de qualsevol persona. Tot i això, hem traslladat la preocupació per l'actual situació del club i hem demanat celeritat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)