2a divisió A

Configurats els grups de la vint-i-vuitena edició

Torneig d'Històrics. Dotze equips, quatre de segona B, lluitaran entre el 5 i el 10 d'agost per succeir el Santboià, guanyador l'any passat

La vint-i-vuitena edició del Torneig d'Històrics va ser presentada ahir al centre cívic del Martinenc, on també es va fer el sorteig dels enfrontaments de la competició, que es disputarà entre el 5 i el 10 d'agost a l'estadi municipal del Guinardó. Hi haurà quatre triangulars amb partits de 45 minuts amb aquests emparellaments: Badalona, Manlleu i Sants (5 d'agost); Llagostera, Cornellà i el Masnou (6 d'agost); el Prat, Santboià i Martinenc (7 d'agost), i l'Hospitalet, Júpiter i Ascó (8 d'agost). Els guanyadors de cadascun dels quatre triangulars disputaran les semifinals el 9 d'agost. L'endemà, el dissabte 10 d'agost, es jugarà la final.

El vigent campió del torneig és el Santboià, que en l'edició passada va derrotar el Cornellà en la final (4-2). El Júpiter i el Badalona, amb cinc títols, són els equips més llorejats del torneig, seguits pel Martinenc (quatre), l'Horta (tres) i el Gramenet i el Sant Andreu (dos). El Sants, el Badaloní, el Premià, el Masnou, l'Europa i el Santboià, amb un títol, completen el palmarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)